Ferhan-03 ilaydaalptekin kızımın adı nasıl güzel ❤️oğlumda yiğit yan isteğimiz 3. Bebek geliyor bakalım onu ne koyucaz
Fatma033 Ben 9 yıl bekledim oyuzden evime dogan karanlıgımı aydınlatan güneşim olsun istiyorum 🥰GÜNEŞ 🥰
nurdaneg0716 Fatma033 bende yeni gebeyim geçenlerde rüya gördüm kızım oluyordu ve adı güneşti inşallah kızım olursa bende adını güneş koymayı düşünüyorum ☀️ adı gibi parlar hayatımıza inşallah
Mucizee80 Fatma033 yaa 🥰benim ilk bebeğim tüp bebek bu kendiliğinden gelen bir mucize, kızım olacak bizde Güneş’e karar verdik hep içimizi ısıtsn hayatımızı aydınlatsn diye düşünerek sağlıkla gelsin Güneş’iniz
Gzma Defne istiyordum ben ama eşimin içine sinmemiş ipek koyalım diyo hala karar veremedik 34. Haftadan selam😂
Sedacnr12 Bizim kızın da adı Masal Erva olacak eşimle beraber rüyamızda gördük eşim seslenirken masal diye sesleniyormuş bende rüyamda erva diye çağırıyordum o yüzden Masal erva katacağız 🥰❤️
Miniginannesi2705 Bebeğim kız olsaydı Ebrar Alâ düşünüyordum 🤍 onun dışında Ela, Miray , Yade isimlerini de çok beğeniyorum fikir olsun 🌺