bebisveannesiiii _biranneadayi yaa güzel isim adıyla yaşasınlar bizde Ecrin mina koymaya karar verdik😊 mina yı eşim istediği için ben sadece Ecrin istiyordum🥰
_biranneadayi bebisveannesiiii Maşallah sizin de hayırla doğsun inşallah 🥰 Liyadan alyadan afradan tafradan bunaltı geldi artık😅
Asdfgh122 _biranneadayi hahahahah😁 katılıyorum ayrıca herkes iki isim koymaya başladı ben tek isim koyacağım
CemileErol Biz sadece Zeynep koyacağız inşallah. Ben de klasik isimciyim. İçimden Asude, Gülnihal ve Azra isimleri de geçiyor bu aralar kızım için ama babasıyla ortak nokta da buluştuk bı kere. Tekrar tartışmaya açmayı düşünüyorum isim konusunu 😀 gözüm almadı.
Kubraozkan1 zezeeyyy ben Arya ismini koymak istiyorum 8 aylık hamileyim şuan Yakın çevrem teyzelerim falan söylediğimde Arya neymiş gibi tepkiler aldım begenmediler modum düşüyor blmyorum ne koyup ne yapacağım
Ferhan-03 ilaydaalptekin kızımın adı nasıl güzel ❤️oğlumda yiğit yan isteğimiz 3. Bebek geliyor bakalım onu ne koyucaz
Fatma033 Ben 9 yıl bekledim oyuzden evime dogan karanlıgımı aydınlatan güneşim olsun istiyorum 🥰GÜNEŞ 🥰
nurdaneg0716 Fatma033 bende yeni gebeyim geçenlerde rüya gördüm kızım oluyordu ve adı güneşti inşallah kızım olursa bende adını güneş koymayı düşünüyorum ☀️ adı gibi parlar hayatımıza inşallah
Mucizee80 Fatma033 yaa 🥰benim ilk bebeğim tüp bebek bu kendiliğinden gelen bir mucize, kızım olacak bizde Güneş’e karar verdik hep içimizi ısıtsn hayatımızı aydınlatsn diye düşünerek sağlıkla gelsin Güneş’iniz