fndd Dogaguler Umarım daha fazla almam pilatese devam edeceğim ilk 3 ayım geçsin belki kilo alımım durur
Anneccikk_03 Seciiill 37+0 sadece 5 kilo 3.200 bebeğimin kilosu geri kalan da su, plesanta falandır sanırım, ne yesem bebişe yarıyor, 60 lâ hamile kaldım 65 im şuan
Almira_ Seciiill 55 ile hamile kaldım, 63 kiloyum. 33+3 teyiz. 3 haftadır aynı kilodayım ama bebiş kilo alıyor🌸
Bahar77777 Ben 49 la kalmıştım 53 bucuk şuan 17 haftalığım deli gibi yiyorum midem gurul gurul doymuyorummmmm
gunesnurr0 fndd kesinlikle sigaradan bende Aynısını yaşadım 64 kiloyla sigarayı bıraktım 1 ay içinde gebelikte birden 69 a çıktım sigarayı bırakınca hep bişeyler atıştırma yeme isteği oluyor önüne geçemiyorsun bende çok korkuyorum daha da alırım diye dikkat de edemiyorum
fndd gunesnurr0 Bende o istek geçti şükür şimdi sıra aldığım kiloları vermek kaldı ya da daha fazla kilo almadan ilerlemek umarım doğduktan sonra başlamayız tekrar
aydinecemm Seciiill ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 26.haftamdayım ve 9 kilo aldım maalesef. Doktorum hızlı almışsın dedi bebek haftasıyla uyumlu ama yine de bana çok geliyor
Ocakbebegi Seciiill 65 kilo ile hamile kaldım benim için yüksek bi kiloydu bu sebeple hamileliğimi dikkatli geçirdim ne var ne yok yemedim sağlıklı ve dengeli beslendim. Şuan 68 kiloyum haftaya doğum yapacağım belki 1 kilo daha alırım
Deniz4848 61 ile hamile kalmıştım 8 kg alarak hamileliği bitirdim Dün doğum yapalı 40 gün oldu kiloların hepsi gitti 🥰 Darısı sizlere sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah
Aseka Seciiill ben 27. Haftaya +6 kilo ile merhaba diyorum. 2 haftadır iştahım açıldı bundan sonra hızlı kilo alacağım sanırım 🙈
gunesnurr0 fndd gebeyken nasıl verilir ki kilo 🤔 3. Aydayım ben öyle bi şey olsa dünden yaparım vallaha