Seciiill Aurorares pardonda hanımefendi sizdeki bu gerginlik nedir ben kıyas mı yapmış oldum şimdi sohbet edelim diye bu konu başlığını açtım ayrıda siz benim ayakta olup olmadığımı nereden biliyorsunuz ben çalışmayan biriyim ve yürüyüş yapma yasağım var sürekli yatan biriyim kilo aldınız diye sinirinizi benden çıkarmayın lütfen bende sürekli yatan biriyim ama henüz kilo almadım herkesin kendi bünyesi bu kadar sinir stres gereksiz biraz sakin olun yahu
Aurorares Seciiill sinir stres ne alaka acaba kilo alan insanları burda yeren sizsiniz zayıfız da zayıfız diye kendi adıma zaten zayıftım aldıgım kilo vücut kitle endeksime uygun benm alınacagım bir şey yok 7.ayda kilo almaya başladık burda marifetmiş gibi bununla övünüp diğer annelerin kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz bir sürü insan acaba çok mu aldım diye yorumlamış.Bence önce siz sakinleşin bazıları 20kg almış diye sürekli yorumlarda kendinize destekçi arıyorsunuz :) siz doktor değilsiniz diyetisyen hiç değilsiniz
Seciiill Sabikhadji oyyy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağına almak nasip olsun olsun tombiş olsun sağlıklı olsunda hayırlısı olsun bu arada
Seciiill pikacuu_ bende yürüyüş yapmıyorum canım hiç evdeyim normalde çok çabuk kilo alıp veren biriyim ama hiç kilo almadım göbeğim az belirgin aslında biraz kilo almak istiyorum çokta yiyorum ama yediklerim bebeği besliyormuş bende anlamadım süreklide yatıyorum olsun sağlıklı olsun bebişlerimizde
pikacuu_ Seciiill kişiden kişiye değişiyor demekki umarım daha fazla almam ya tabi orası öyle sağlıklı olsunlar da 🌸
Seciiill Sila_aylin66 mide bulantıların mı çok oldu kilo vermek zaten öyle bebeği etkileyen birşey de değilmiş bildiğim kadarıyla bebek sağlıylıysa kilolar alınır verilir yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun
Sila_aylin66 Seciiill evet bulantım ve tiksinmelerim hala drvam ediyor birde aşırı iştahsızlık var Dr 21 haftadan sonra dikkat et dedi aşırı vermemeye dedi ama bebeğim sağlıklı çok şükür
Seciiill Balbebek012 tabikide zaten sağlıksız beslenme o kadar çok kilo aldırır diye düşünüyorum bazı kişilerde 20 kilo alıp bana tavır yapmış kıyaslama diye hayret ediyorum böyle insanlara isteyen istediği kiloyu alıp versin herkesin kendi bebeği kendi bedeni bazı insanlar gerçekten çok değişik
dem34 rozamomy bana doktor fazla dedi minyon olduğum için boyum 1.50 46 kilo hamile kaldım 😁bana çok gelmiyor umursamıyorum kızımda da 17 kilo almıştım toplam
Seciiill Yeni_hamis ahahaha zaten zayıf birisiniz sizin fazla kilo almanız o kadar da sorun oluşturmaz bence yapınız hızlı kilo alıp vermeye elverişli o yüzden olsun sağlıklı olsunlarda 20 kilo 30 kilo hiç önemli değil 20 kilo alıp burda bana tavır yapanlar var ben onlara şaşırıyorum gerçekten ne güzel konuşuyoruz kilo alıp alıp ben almadım diye saldıranlara şaşkınım açıkçası ben kendim bile kilo almak istiyorum göbeğim daha belirginleşsin diye insanlar sanki ben kilo almadım diye gösteriş yapıyormuşum gibi düşünüp tavırlara girmiş gerçekten bazı insanların hamilelikte psikolojileri hiç katlanır olmuyor buradaki herkes hamile canım gazla gerginliğe gerek yok dimi 😂
Yeni_hamis Seciiill yorumları okumadm valla linç mi yedınız alan aldım dedın almayan almadm nedir yanı atla deve değilya hamıleyız alırız veririz çok doğal
Seciiill 0680 ay inşallah bende sizin haftalarınıza geldiğimde 4 kilo falan almış olurum zaten biz balık etli kadınlarız 20 kilo almak bizlere gerçekten çok zor olur
0680 Seciiill Evet boy olup bide aşırı kilo olunca gerçekten çok kötü görünüyorum ben kendim en azından. Ben hep yürüdüm ve çok su içtim. Birde nefsime hakim oldum gerçekten hamileyim diye her yemeğe yiyeceğe abanmadım. Ölçülü oldum. Bundan sonrada aynı devam ederiz inşallah ❤️
Seciiill Salihaa16 evet hissediyorum 2 haftadır ama aşırı belirgin tekmeler gibi değil döndüğünü hissediyorum arada bi hafif çarpmalarını hissediyorum siz hissediyor musunuz
Salihaa16 Seciiill yok yani hareket mi bilmiyorım cok nadir bir seyler oluyır ma 2 sanıyekşk falsn ve bazen gunde 1 bazen 2 gunde bir o da hereketmi. Bilmem
Anneccikk_03 Seciiill kiloyu hiç dert etmeyin bebeğiniz sağlıklı olsun, siz sağlıklı olun yeter, benim genetik istesemde kilo alamıyorum, halbuki çok isterdim biraz almayı, ama bebeklerimiz iyi olsun da kilo alınsa da verilir dert etmeyin kendinize
Tasya 23.haftaya girdim 6-7 kilo aldım maalesef. Yediklerime dikkat ediyorum yürüyüş pilates yapıyorum buna rağmen kilo alıyorum. 1.70 boyum 61 kilo ile gebe kaldım ama hızlı gidiyorum 😣
Edaerva Seciiill 64 kiloyla hamile kaldım ama o kadar çok koku hassasiyeti ve bulantım vardı ki 62 ye düştüm 3-4 haftadır iyiyim 66 buçuk olmuşum ama bebeğime doktor iyi dedi bu arada bugün 29 olduk 🥰