BabyPelargos 0680 ay aynı şekilde hamile kalmışız kilo ve boy olarak, ben de 18+0 mı şu an bakalım o zamanlarda ne kadar kilo alacağım. İnşallah sonunda 90 olmam
0680 BabyPelargos Çok su içiyorum ben bide ilk zamanlar çok yürüdüm daha yeni yeni ağırlaşmaya başladım. O yüzden pek kilo almadım. Dikkat ederseniz almazsınız sizde inşallah ☺️
irmik85 26+3 deyim. 79 ile ile hamile kaldım 5 kilo aldım şuan için. İnşallah kafamıza çok takmadan fazla kilo almadan bebişlere kavuşuruz 💙
Seymanurkurt Seciiill 26 haftaya girdik 9 kilo almışım doktorum biraz fazla dedi ellerim ayaklarım şişti parmaklarim çekiliyor gibi oluyor
Annelikmghb Seciiill doguma son on 14 kilo almışım son haftalarda odem cok oluyor. Oglumda 7.5 kilo almistim. Ve hic odemimde olmamisti.
Ama_bana_vardendi58 ayinpariltisi bende ayni hafta ve gundeyim bebeğinizin kilosu ve boyu nedir sakıncası yoksa
Seciiill Salihaa16 evet hissediyorum 2 haftadır ama aşırı belirgin tekmeler gibi değil döndüğünü hissediyorum arada bi hafif çarpmalarını hissediyorum siz hissediyor musunuz
aysgnr Seciiill çok iyi ben ilk üç ayımda 4-5 kilo almıştım. Şimdi 39+5 deyiz doğduk doğacağız Allahın izniyle; toplamda 16 kilo almış oldum. 48 le gebe kaldım 64 le doğururum artık inşallah 😅