Merveece Zehranurcan yazıp sor istersen canım doğum başlamış da olabilir benim de ilk gebeliğim ama okudugum postlarda hep bu belirtilerle başlıyor doğum. Hatta hazırlanıp git istersen sancıların da düzenliymiş hem.
Zehranurcan Hiçbir şeyim hazır değil evimde değilim eşim yanımda değil annemlere söyledim annem bir şey yok dedi uyudu ablamda çok artarsa uyandır dedi 😩😩😩😩
Merveece Zehranurcan inşallah hazır hissettiğin zaman doğru zamandır bazen yalancı sancı da olabiliyor girebiliyorsan bir duşa gir bakalım kesilecek mi yoksa devam mı edecek ?
Merveece Zehranurcan haftanda erkenmiş daha aslında yalancı da olabilir şimdi gördüm ben 40.haftanın içindeyim sancılarım oluyor ama düzenli değil su nişan vs henüz yok bende de her ağrı da acaba şimdi mi oluyorum
kindacute Zehranurcan ablamın arkadaşı çiş zannedip bütün suyunu bitirmişti. İdrar mı su mu diye düşünmeyin gidin baktırın acilde. Doğum olmasa da su kaçağı olabilir her evrede ve tehlikeli bir durum
Merveece Zehranurcan son haftalarda hepimiz konusmaya desteğe ihtiyac duyuyoruz inşallah sağ salim alırız bebişleri kucağımıza allah yardımcımız olsun. Nasılsın şimdi hala devam ediyor mu ?
Zehranurcan Merveece evet sancılarım devam ediyor yatakta oturmuş havanın aydınlanmasını bekliyordum Amin inşallah acısız kucağımıza alırız bebişlerimizi
Zehranurcan esca344 allahım yardım etttt kızlar doğum yaparsam yazacağım buraya inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Merveece Zehranurcan inşallah güzel haberlerini bekliyoruz en ağrısız en kolay şekilde su gibi doğumun olsun inşallah 🙏
esca344 Zehranurcan Benim de 37de oldu once akıntı dediler sonra kontrolümde doktor suyumun bitmiş olduğunu söyledi ve acil doğuma alındım o yüzden mutlaka doktora git doktorum bana bizim için oksijen neyse bebek için su o dedi bittiğinde acil doğum gerekiyormuş