Kubra0021 Merveece canım zaten Su olduğunu anlamıyorsun idrar kaçırmış gibi oluyorsun ben hastaneye yatiruldim kontrolüm yapıldı suyum yavaş yavaş azaldığı için bebeğin suyu azaldı 34 haftada ben doğuma alındım o yuzden
esca344 Zehranurcan Benim de 37de oldu once akıntı dediler sonra kontrolümde doktor suyumun bitmiş olduğunu söyledi ve acil doğuma alındım o yüzden mutlaka doktora git doktorum bana bizim için oksijen neyse bebek için su o dedi bittiğinde acil doğum gerekiyormuş
aogoya Reyyollela az önce aynı şeyi yaşadım 😅 Hemen ebemi aradım meğer doğum yaklaştıkça olurmuş azar azar mukuslu bişey aktı su gibi kalktım üstünü değştirdim okdr çoktu sonra biraz daha aktı su gibi sonra durdu Su hiç durmuyormuş bacakalrından akıyor sürekli ayırt edersin dedi geldiğinde
esca344 aogoya yanlış bilgilendirme öyle bacağa falan gelmiyor azar azar anlamıyorsun sızıntı oluyor ben kontrolde öğrendim şok oldum suyum bitmişti
esca344 Merveece evet kontrolume bu yüzden bir gün erken gittim o gün hareketi çok azdı yarını beklemeyeyim gideyim dedim
Reyyollela Doğumum başlamış arkadaşlar 37+5 teyim 4-5 cm açıklık varmış hiç bi şey hissetmedim az az çok az sancım var masallah deyin lütfen bana dua edin gurbetteyim kimse yok yanımda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merveece Reyyollela maşallah canım benim kolaylıkla olsun inşallah su gibi doğumun olur sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Bizlere de dua et güzel haberlerini bekliyoruz
esca344 Hcrak cok üzücü 😔 ben de hemen doğuma alınmıştım allahtan kontrolüm vardı falan hemen anlaşıldı
Reyyollela Geldim geldim yatış verildi hala su geliyor sancım yok açıklığım 5 cm idi en son sabah 06.30 da 🙃