Htcdni Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ilk kızım 28 haftalık şu an 8 yaşında çok şükür süreç çok zor evet ama onlar çok güçlü sakın umudunu kaybetme senin umudun bebeğine güç olacak
Htcdni Semagzll en başta moralin yüksek olmalı onların sana ihtiyacı var ve inanmalısın eve götüreceğine gergin ayrı bir heyecan küvez yolu beklemek bebeğini görmek kucağına aldığın zaman herşeyi unutuyorsun
selencinaar Semagzll çok geçmiş olsun rabbim bebeklerinize kavuştursun en kısa zamanda. Bende 26+0′da doğum yaptım benim bebeğim de entübe oldu çıktı çok şükür kanında enfeksiyon oldu
Semagzll selencinaar peki kaç kilo ile doğum yaptı kaç gün kaldı kuvozde canım çok geçmiş olsun sana da bu arada
selencinaar Semagzll 980 gr doğdu 26+0′da serklaj dikişim patladı ve bugun 12′yi geçti gerçi 47.gün henüz çıkmadı kendi kendine solunum alması gerekiyor ve kilo takibi yapılıyo
Semagzll selencinaar bizimkiler de çok küçük ya birisi 795 gram birisi 830 gram doğdu 5. Gün oldu sanki ömrümden 5 asır geçti çok zormuş böyle beklemek
eda23536 selencinaar hepinize çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın inşAllah yeter ki canları sağ olsun insan günlerce beklemeye hazır 🥹 benimde serklaj dikişim var 25. Haftadayım, sizin dikişinizin açılma sebebi neydi acaba 🥹
selencinaar Semagzll Sizi çok iyi anlıyorum kapıdan onlara bakıp dönmek ne zordur bende aynı şeyi yaşıyorum 1.5 aydır. Yapabildiğim dua etmek iyi telkinde bulunmak ki sütüm kaçmasın sizde öyle yapın lütfen sizin güçlü durmanıza bir damla bile olsa sütünüze ihtiyaçları var🥹
Semagzll selencinaar sabah birisinin kalbi durmus geri çalışmış çok korkuyorum riskli dedi doktor kendimi tutmam lazım ama tutamıyorum
Hshshzgsghzhshs Semagzll çok geçmiş olsun Rabb’im dayanma gücü versin inşallah bebeklerinize sağlıkla sihhatle kavuşursunuz hangi hastanedesiniz
Perali Semagzll Allah yardımcınız olsun ben de ikiz gebelik geçiriyorum. Doktorum 24 haftayı geçmesi çok önemli 24 haftadan sonra yaşama ihtimali yüksek oluyo dedi çok şükür siz geçmişsiniz içinizi ferah tutun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
selencinaar Semagzll solunum durması bu haftadaki bebeklerde cok normal uyku apnesi diyorlar kafein desteği verip düzeltmeye çalışıyorlar o haftalarda benim bebeğimin de uyku halinde iken solunumu duruyor idi
selencinaar eda23536 baş gelişti hanımefendi duramadı daha fazla dikişlerimi patlattı 1 cm ile yattım hastaneye 3 gün sonra 7 cm oldu yani kendiliğinden açılmadı bizim kız yaptı ne yaptıysa🥹