Semagzll Tüp bebek ile ikiz gebelik geçirdim ve 26+5 günlükken doğum oldu ikisi de entube şuan umudum var ama ister istemez insan bı tereddüt ediyor sizden ricam oğullarıma dua eder misiniz 🤲
gokcekocyigiit Semagzll canım benim, Allah yar ve yardımcın olsun, bebeklerin hayırlı olsun, elbette dua ederiz, sağlıkla evinize de gidin İNŞALLAH, çok zor ama güçlü ol 🤍
babyiscoming_ Semagzll rabbim şafi ismi ile şifalar versin yavrularına tez vakitte toparlarlar inşallah sağlıkla kavuşman dileğiyle canım dualarım seninle 🤲🏻
prensesimveannesi Semagzll minik savaşcılar inşallah bir an önce annelerinin kucağına gelirler annesi Rabbim sağlık sıhhat versin 🤲🏻💖
Semagzll gokcekocyigiit sağolun canım minnaciklar öyle görünce insan bı degisik oluyor Rabbim yardımcıları olsun diyorum 🤲🥺
gokcekocyigiit Semagzll üniversiteden bir arkadaşım üçüzlerini 26 da doğurdu ve şu an 4 yaşındalar, Allah’tan ümit kesilmez be arkadaşım, Rabb’im imtihanını kolaylaştırsın, ilerde aslan gibi iki oğluna bakarak vay be neler atlattık de İNŞALLAH 🤍
Semagzll gokcekocyigiit darısı o günleri benimde görmeme canım o kadar korkuyormus ki insan kendi acısıni hissetmiyormus
Pelnztrk Semagzll ah canım, sağlıcakla Allahım kucağına almayı nasip etsin. Sağlık sıhat versin miniklere rabbim korusun
Sila_aylin66 Semagzll öncelikle size çok geçmiş olsun İnşallah sağlıklı şekilde bebişlerinşzi alırsınız Benim arkadaşımda 23 haftada doğum yaptı bebeği 800 gramdı birde bebeğin şiş haliydi ama mucize şekilde bebekte bir sıkıntı yoktu sadece 15 gün kğvezde kaldı şuanda 2.5 yaşında ümidinizi yitirmeyin sizde
Semagzll Sila_aylin66 ay ne güzel umut oldunuz benim oğullarım da çok küçük Rabbim onun gibi benim arasımı da urasimi da kucağıma almayı nasip eder 🤲
bebemvebenn Semagzll Allah’ım şifa versin tez zamanda ogullarinla çık inşallah o hastaneden sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gamzeli_anne_ Semagzll Rabbimden ümit kesilmez sana evlat sevinci yaşatıp veren Rabbim inşallah kucağına da ikisini sağlıkla hayırla vermeyi nasip etsin hamileyim dualarımdasınız 🤲