Seydvc Elzeminval bana da %90 kız dedi 13.haftada 16.haftada doktor kesin erkek dedi değişme ihtimali varmış
Elzeminval Seydvc bakalım cuma günü gideceğim içimden o kadar erkek geçiyordu ki kız deyince inanamadım 😃
Smr28 Elzeminval benimde 12 haftalıktı gittim yüzde 90 kız dedi ve haftaya gel tekrar bakarız dedi yarın gidicem bakalım ne diycek 13 haftalık oldum sizcede benziyor mu kız’a
Elzeminval Smr28 hiç anlamıyorum ki ama baya poz vermiş yani maşaallah bebiş 🥲 ilk çocuk mu ilkse önemi yok da ikindi üçüncü ise gönlünüze göre olsun inşallah ❤️
happyprincess_06 Elzeminval tam olarak ayni haftada aynı cümleyi banada söyledi 16da tekrar gittim emin olmamakla birlikte hala kız diyorum dedi 19dan sonra netlesti zaten😀
Seydvc Elzeminval ben de erkek hissediyordum başından beri doktor kız diyince çok şaşırmıştım ama sonra hissettiğim çıktı erkekmiş bebişim 😀
melike1-2 @Elzeminval 12.hafta da yüzde seksen kız dedi hatta ben eminim ama yinede ihtimal bırakayım diyip güldü 😅😅 1 hafta sonra farklı bir doktora girdim yüzde yüz erkek dedi çok arada kaldım ne olacak merak ediyorum 😁😁
a-b1 Elzeminval bana da 12. Haftada %80 kız dedi 16 da erkek . Değişme ihtimali yüksek olabiliyor. 12. Hafta tahminlerine pek güven olmuyo duyduğum kadarıyla. Hele bir de kız bebek dedilerse birçok kişiye sonradan erkek dediklerini biliyorum
Elzeminval a-b1 ayy hiç bilmiyorum gerçekten benim içimden hala erkek geçiyor kızım diye sevemiyorum 😃 doktor da gerçi işinde iyi birisi doğruluğuna ihtimal vermese söylemezdi diye düşünüyorum ama
Glbn00_ee a-b1 hamilelerin duasi kabul olurmus kizlaar banada dua edin kiza benziyor dedi 13. Haftada iki kizim var oglum olsun cok istiyorum bana dua edin ☺️☺️☺️
a-b1 Elzeminval ben de hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek hissediyordum. İlk bebegim olacak tabiki kız olsa da aynı erkek olsa da aynı şekilde sevinirdim ama ben de hep oğlum diye seviyordum
Smr28 mrv2412 özele mi gitmiştiniz? Bende 12 de gittim kız dedi yüzde 90 sonra bugün 13 haftalık oldum gittim tekrar kız dedi yanılma olmaz demi
Fatmauzun_ O da ne ki 25 haftaya kadar gel git olan ben kız erkek dıye dıye psikolojım bozuldu 25 haftada takk pipi