Hsnsarem-94 Elzeminval bana doktorum 12+3 de yüksek ihtimalle kız dedi 18+1 de tekrar gittim 100 💯 erkek dedi valla bende detayliyi bekliyorum bakalım
edali777 haftada yüzde 90 kız dedi 16. haftada kesin erkek dedi 😂 detaylı ultrasonda da %100 erkek dedi. 34. haftasında dahi doktorum hala bak kesin olarak erkek diyip şeyini gösterdi biz ikna olduk artık😂😂😂
Elis27 Elzeminval özele gidiyorsanız zaten 10 gün içerisinde kontrol hakkınız oluyor 9.cu günü giderseniz bebiş dahada büyümüş olur ve daha rahat görünebilir cinsiyeti bu haftalarda yanılma olabiliyor
Elzeminval Elis27 evet geçen hafta cuma gittim bu hafta tekrar cuma çağırdı doktor zaten emin olalım diye bakalım 🥲
Fatmauzun_ Elis27 detaylıya gırmedım ama devlette perinatolojıye gırdım orda da 2 dakıka baktı kız dedı kesin diye kalbındekı damarı goremedı 20 haftalıkken gıtmıstım sonra cocugumda ne kalbınde bı problem vardı nede kızdı
a-b1 Elzeminval ben de hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri erkek hissediyordum. İlk bebegim olacak tabiki kız olsa da aynı erkek olsa da aynı şekilde sevinirdim ama ben de hep oğlum diye seviyordum
Glbn00_ee a-b1 hamilelerin duasi kabul olurmus kizlaar banada dua edin kiza benziyor dedi 13. Haftada iki kizim var oglum olsun cok istiyorum bana dua edin ☺️☺️☺️
Tugcerkisi Glbn00_ee benimde bir kızım var hamileyim oğlum olsun istiyorum inşallah gönlümüze göre olur
danla2711 Elzeminval 😂16+0 haftadayız değişir mi bilmem de benim doktorumda bana 14 haftada %80 erkek dedi benim içime hep kız doğuyordu ve bütün belirtilerim kıza yönelikti 😂ama bu saatten sonra değişir mi bilmem
Smr28 mrv2412 özele mi gitmiştiniz? Bende 12 de gittim kız dedi yüzde 90 sonra bugün 13 haftalık oldum gittim tekrar kız dedi yanılma olmaz demi
mrv2412 Smr28 evet özele gitmiştim aynı doktor takip ediyodu belli olmaz detaylıya kadar bekleyin diyorlar hoş detaylıdan sonra dönen de var 😃