Elzeminval Merhaba hanımlar 13+3 de gittik yüzde 80 90 kıza benziyor ama emin olamadım dedi bacaklarını kapatmış ve yan dönmüş haftaya tekrar gel emin olalım dedi.böyle olup değişen var mıdır ?
gokcekocyigiit Elzeminval 13′de bana da kıza benziyor dedi ama emin olamadı, 16′da tekrar gideceğim bakalım, hayırlısı olsun tabi de insan merak da ediyor 🥲 sağlıkla gelsinler 🌸
Seymalar Elzeminval 13de %70 kız dedi 17 de %1028302 erkek 😂değişebiliyor tabii bizim gibi fazla ümit bağlamayın üzülmeyin sonra 🥹🥲🤓
Kumsal28 Elzeminval banada dün doktor %80 kız dedi ama yanilabilirim dedi bu haftalarda kordon pipiyi saklayabiliyor dedi 14+2 de söyledi dün
Elzeminval Dilaraklnc3 bana da cuma günü tekrar gel bakalım dedi de benim bir kızım bir oğlum var 3.evladımız olacak her türlü birisi yalnız kalacakta bilmiyorum 🥲 nedense başından beri erkek geçiyordu içimden kızım diye seveceğim sevemiyorum 😃 ya değilse diye keşke emin olmadan söylemeseler
Dilaraklnc3 Elzeminval evet doktorumda kesin olsun öyle söylerim demişti ben heyecandan duramadım Allah bağışlasın ama yanılma oranı oluyor🥰🙏🏻
Elzeminval superstar_00 yaa sizin de değişmiş sonradan galiba en kesini 16 dan sonrası kaçıncı çocuğunuz ?
Elzeminval Seymalar yok evet ikisi de var zaten elhamdülillah 😁 bilmiyorum ya aşırı erkek hissediyordum kız deyince çok şaşırdım 😃 bu işler de hisle falan olmuyor tabi orası ayrı
Elzeminval superstar_00 yaa maşaallah ilkin kız olması her zaman çok güzel bence :) sağlıkla gelsin 🌸
Elzeminval Dilaraklnc3 aslında ben illa söyleyin demedim de kendisi bakalım söyleyelim dedi bende kız deyince sanki erkek olduğuna yüzde yüz emin gibi baya şaşırdım 😃
user__ezgi Elzeminval bizimde 11.haftada %80 kiz dedi doktorumuz 16.haftada erkek oldugunu soyledi o haftalarda ureme organlari tam olusmadigi icin yanilmalar olabiliyomus🙏🏻
Elzeminval user__ezgi sizin baya erken tahminde bulunmuş :) yani doktor kıza olmasına ihtimal vermeseydi söylemezdi diye düşünüyorum:) değişeceğini sanmıyorum cuma günü gideyim bakalım iyice emin olalım ona göre hazırlanalım inşallah