Baby_B Datlikiz ilk gebeligimde karnima darbe aldim lekelenme geldi ama kirmiziya dönüktü.Her lekelenme dusuk degildir Progestan vermedi mi? Kanamaniz ne renk?
Hasret18ayaz Datlikiz 7.haftada benimde lekelenmem olmuştu korkmayın şuan 10. Haftadayiz herşey yolunda progetsan ile geçti benimde bugün epey epey kendini hissetttiren ağrım var bende bugün tedirginim kanama lekelenme yok
defneaslanmom Datlikiz Amin inşallah.İnsallah seninde hiçbir sıkınti yoktur.gonlunu ferah tut herşey Allah’tan.En güzeli olsun senin için🙏
Gamzee35 Datlikiz kan uyuşmazlığı varmı canım benim 12. Haftada lekelenmem oldu kan uyuşmazlığı ignesi yaptılar çok şükür 29 haftalık olduk panik stres yapma sakin ol bebeğin kalp atışı varsa kese bozulmamışsa korkma
Datlikiz busrabkorkmaz elhamdülillah Rabbime sonsuz şükürler olsun inşallah , banada gerekebilir dediler ama henüz bişey demediler yapmadılar da maalesef
busrabkorkmaz Datlikiz kan tahlili sonucunu bekliyor olabilirler, bende negatif çıkmıştı ama yinede önlem amaçlı yaptılat dediğim gibi. Siz sakin olun, Allahın izniyle herşey iyi olur inşallah
meteninannesi_34 Datlikiz canım 8 haftalıkken benimde oldu yerleşme kanaması o muhtemelen Protestan kullanmıştım ben o zaman şuan 29. Haftadayim ve yine kanamam oldu ara ara korkma geçer inşallah bebeğine bişey olmaz inşaallah
Femay Datlikiz düşük önleyici iğne ve hap verdiler mi? Çok geçmiş olsun umarım düşük yapmıyorsunuzdur stres yapmayın