Datlikiz Kızlar 7 haftalık hamileyim 1 saat önce çok Hafif lekelenme gördüm hemen hastaneye geldim kadın doğum acile Dr kese düzgün bebeğin kalp atışı var dedi ağrım vardı biraz düşük yapıyor olabilirsin dedi birde 7 haftalık hamilesin demislerdi ultrasonda 6+5 çıktı ağlamaktan perişan oldum yatış yaptılar hemen başına böyle bişey gelen var mı lütfen bişey yazın
Pamuk623 Datlikiz Yerleşme lekesi ve ağrısı da olabilir kalp atışı ve keseyi de gördüyse ne alaka ağrı var dedin diye düşük dedi ki acaba doktor umarım sağlıklı bir gebelik ve bebeğindir sabaha kadar tüm sızıların geçer inşaAllah 🤲
Hamide_00 Datlikiz düşük ise kırmızı ve ara ara parçalı olması lazım kanamanızın ve de ağrınız hiç geçmiyor düşük te sancınız oluyor kramp gibi
defneaslanmom Datlikiz Ben 13 haftalıkken şiddetli kanamayla hastaneye gittim.bana da aynı şekilde düşük yapıyor olabilirsin dediler ve o kadar kötü oldum ki bayilcaktim.ama sonradan başka hastaneye sevk ettiler kanama durmuştu ve progestan verdi doktor herşey yolunda dedi şuan 33 haftaligim.Moralini bozma umarım düşük değildir.
Aleyysss000 Anlayamadım sadece lekelenme yüzünden düşük yapıyor olabilirsin demek çok saçma beta ölçümü yapmadı mı ?
rmeysahaf Panik yapma canım bende 7 haftalık düşük yapmıştım ama herkesin böyle olacağı anlamına gelmiyor stres çok önemli faktör ne kadar yaparsan o kadar etkilenir . Dua et tevekkül et canı veren Allah alanda o üzülme seni çok iyi anlıyorum .
Datlikiz Pamuk623 amiiiiinnn Allah peygamber razı olsun inşallah Rabbim tüm herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
busrabkorkmaz Ultrasonda 6+5 olması önemli değil. 2-3 gün oynama payı oluyor sorun değil demişti doktorum. Kadın doğum doktorumu dedi düşük olabilir diye?
Datlikiz Hamide_00 şükürler olsun hiç kırmızı kanama olmadı çok aşırıda ağrım yok ama doktor öyle diyince çok üzüldüm mahvoldum ağlamaktan
busrabkorkmaz lekelenme genel olarak yaşanan bir durum, herkeste farklı bir sebepten olabiliyor. Benim kan uyuşmazlığından kaynaklı olmuştu. Tedavi için progestan vs uyguladılar mı? Beta ve progesteron değerlerinize bakıldı mı?
Datlikiz busrabkorkmaz benimde kan uyuşmazlığım var maalesef , 2 tane progestan verdiler hemen kan aldılar ama betaya baktılar mı bilmiyorum
Cinardic Datlikiz iğne progestan falan kullan ancak düsük yapman için fitil verirlerse alma kendiliğinden düşsün de bebeğin kalp atışı varmış durmamış şükür, lekelenme herkeste oluyor toparlanır insallah
Hcrak Datlikiz benımde gecen hafta oldu doktor da aynı sekılde dusuk tehlıken var dedı ftıl verdı pazartesi kontrol ıcın gdecm inşallah hıc brsey olmaz
Aleyysss000 Datlikiz tamam bakacaklar işte bazı doktorlar hemen böyle olumsuz konuşabiliyor sen kötüyü düşünme kalp atışının olması iyi birşey olmaz allahın izniyle bu tarz lekelenmeler gebeliğin her haftasında olabiliyor
TKumsall Datlikiz gününe takılma bu haftalarda ileri geri gözükebilir ben parça düşürdüm kese yer değiştirmişti düşük yapabilirsin dediler progestan kullanıp yerimden kıpırdamadim kanama geçene bebek iyi olana kadar su an 14 aylık oldu kardeşini bekliyoruz korkma stres yapma sakın ol dua et bende senin için dua ederim inşallah bişey olmaz
Hasdilq Datlikiz alttan muayene ye izin verme elinden geldiğince uzan bacakları dik tut umarım iyi olursun
zeynosileannis Datlikiz ilk haftalarda genelde ultrasonda küçük görünüyor zaten ama lekelenme olunca düşük mü oluyormuş çoğu hamile kadında ilk üç ayda oluyor zaten
busrabkorkmaz Datlikiz O zaman kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmanız gerekebilir. Doktorum bana bazen ilk hamilelikte kanama olursa ve kanama alanı vs yoksa uyuşmazlık iğnesinin vurulması gerektiğini söyledi. İlk lekelenmem olduğunda tekrar olur ve devam ederse gitmemi söylemişti yaklaşık ilkinden 1 hafta sonra tekrar oldu iğneyi vuruldum. Çok şükür o günden sonra tekrarlanmadı.