Deletedmom_879 Minanin_Annesi ayyy 😊 bu sene kız senesimi erkek senesimi bilemedim ya 😂 benim bir kizim olsaydı nazlım olacaktı ama cok nazli olur diyolar birde esila ismi cok anlamli ve guzel
Deletedmom_879 Minanin_Annesi evet oglum olcak. Esila isminin anlami "Rabbini sabah aksam an" demek canim
SemihNur Deletedmom_879 Esîlâ/Asîlâ (أصيلا), Arapça’da “ikindi vakti”, “akşamüzeri” manalarına gelir. Bunun çocuklara isim olarak konulması manasızdır. Bu kelimenin yerine kızınıza daha anlamlı, dinimize ve örfümüze uygun bir isim koymanızı tavsiye ederiz. İnterneette böyle yazıyor sabah akşam anla alakası yok
Deletedmom_879 Umudumm ailemizde olmasa bende düsünürdüm bu ismi bende cok begeniyorum vee cok yakisiyo bir kıza 😊😍
Deletedmom_879 SemihNur ben kyranda gecen manasinin rabbini sabah aksam an diye biliyorum arapcada manasi evet sabah aksam demek ama kuranda esila ismi geçtigini manasininda oyle oldugunu biliyorum
gizemmm SemihNur zaten isimde rab kelimesi bile geçmiyor ki belli o anlamda olmadığı Arapça isimlerin anlamına lütfen sözlükten bakın internetten değil.iyi ki bu yorumu yazdınız teşekkür ediyorum 🙏🏼
gizemmm Deletedmom_879 kuran da cümle olarak geçer. Önemli olan kelime anlamı çünkü isim olarak kullanacaksınız
Rabia88 Deletedmom_879 esila isim olarak geçmiyordur tam anlatamıyorum ama cümle içinde geciyordur iyice araştırmak lazım
ZeynepGursoy Kızım olsaydı adını Amine Meryem koyacaktım hem mana bakımından güzel hemde örnek alınabilecek iki güzel insan... Ama dr %99 erkek dedi Üçüncü Aslan yavrusu geliyor yani Allah izin verirse Rabbim inşaallah hepimizin evladını vatana millete hayırlı etsin sağlıklı sıhhatlı güzel ahlaklı eylesin inşaallah Amin
Deletedmom_879 gizemmm ismin anlamina internetten bakmadim cevremdekiler koyarken hocaya danısip koydular anlamini ordan biliyorum vee senelerdir anlamını boyle biliyorum