Minanin_Annesi 15+5 kızım olacağını öğrendim 😍 ve hic isim düşünmedim bana güzel anlamlı kız isimleri paylaşır mısınız? Sizler neler koyacaksınız?
mrveodbs Minanin_Annesi eylül Cemre düşünüyordum ama bi taraftan da eşimin baş harfi de m benimde o da bozulmasin m ile başlayan bi sey olsun istiyorum. 1ay kaldi hala karar veremedim çok zor isim konusu 😕
NurdanHakan Minanin_Annesi banada bu haftalarda kız denilmişti ama sonra ayrıntılıda yanılındıgı erkek olduğu söylendi öncelikle hayırlı olsun ben kız olsaydı hira veya şira koymayı düşünüyordum
Serife60 mrveodbs Canım bende bugün ögrendim kızıma olacağını 15 haftamdayım gözün aydın ben asya koymayı düşünüyorum birde bebişin kaç gr ☺
tanem48 Tanem, ebrar,özüm, nefes, karaca, bunlar arasından Tanemi seçtim kımızın adını tanem koyuyorum 3 ay sonra inşallah bizimle ❤
Aliirem tanem48 bende tanem koymayı cok ıstemıstım 🙁 ama sanırım kaynanamın ısmı olcak vefat ettıgı ıcın..
Blgoez Hayirli olsun benim hosuma giden isimler sahra, mila, ece, zeynep, melis, beren, hira, hifa.. benimde kizim olcak Amine Elif diye karar verdik esimle 😊
Hayat Selamlar hamişler 😊ben 17+1 günlük hamileyim ve kızım olucak benimde.aynen bende ne isim koyayım diye düşünüyorum.Jasmin ismini de çok istiyorum.Güneş isminide 😃Hangısı olsun bilemiyorum.Asıl önenli olan sağ salim kucağımıza almamız ❤