Gamzeli_03 BerivanLina çok şükür ben doğurdum canım 6 aylık olduk bile buradan gecemedim diğer uygulamaya 🤗
BerivanLina ideemirel hastane deneyimi olarak şunu diyim sana gece asla orda doğum yapma eğer normal yapacaksan
Ebru_ebru BerivanLina hayırlı olsun bebişiniz. Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun 💐
BerivanLina 2melekannesi1 kız ne doktoru doktor fln gelmedi ztn gece gelince ücret alıyor 😂 2 tane ebe dogurttu beni sadece
BerivanLina zehra_sylr gece acil sezeryanlik durum olur die suniyi kesiyorlarmis da doktor yokmusta . Nöbetçi doktor yoktu 2 ebeyle doğurdum biri mudahele etti diğeri bebeği giydirdi
BerivanLina zehra_sylr nie 18 ben burda 11 die okumuştum bı gttm dün 17 buçuk demişler zor 15 e indirmis
minikkcivcivv BerivanLina Ayyy kız doğurdunmuu cok mutlu oldum senin adına rabbim kurtardı valla 🤲🏻 nolur banada dua et bu hafta içi doğum başalayacak benimde galiba🥹🥹❤️❤️
BerivanLina minikkcivcivv evet cnm dün gece doğurdum 🥹❤️ Allah yardımcın olsun inşallah sakın kendini korkutma sadece sancina odaklan her sancida salavat çek squat yap sancini çektikten sonra gerisi geliyor ztn ❤️❤️