BerivanLina minikkcivcivv evet cnm dün gece doğurdum 🥹❤️ Allah yardımcın olsun inşallah sakın kendini korkutma sadece sancina odaklan her sancida salavat çek squat yap sancini çektikten sonra gerisi geliyor ztn ❤️❤️
Gamzeli_03 BerivanLina çok şükür ben doğurdum canım 6 aylık olduk bile buradan gecemedim diğer uygulamaya 🤗
Yektaruken Ben göremedim de hangi hastane idi dizin sanırım hastane kısmı kötü olmuş dr yokmuş peki diğer kısımları anlatır mısınız? Mesela suyunuz ne zaman geldi sancı ne zaman oldu ne kadar sürdü ne kadar sonra doğurdunuz
BerivanLina Yektaruken dunyapark hastanesi cnm. Gece nöbetçi doktor yokmuş 12 den sonra suniyi kesiyorlar acil sezeryanlik durum olur die. Suyum 5 gibi gelmeye başladı 7 de gttm direk dogumhaneye alndim 9 buçukta suniye başlandı 12 de kesildi. 3 bucuga kdr çektim artk dayanamadim çatala aldılar 15 dk fln ıkınma sürem oldu afedersin hem ikinamiyordum hemde bebek çıkmıyordu
BerivanLina ideemirel evet 5 gibi ztn odaya alındım sabah 8 bucuktu galiba geldi sonra 12 buçuk gibi tekrar geldi yanıma . Keşke doğumum gece olmasaydi en azından doktor da girerdi
GirlandBoy_Mom BerivanLina yani bebek çıkınca o rahatlama hissi hiç bişeyde yok😂düşün ben doğum yaparken ıkınma sırasında ne var ne yok çıkmıştı ama çok utanmıştım haliyle kızım doğdu sonra aman dedim 😂😂
BerivanLina GirlandBoy_Mom wllh bende de bu sefer plasenta çıktıktan sonra rahatlama hissi geldi 😂 wllh çıkıp çıkmadığını bilmiyorum göremedim 😂