YesimAykut BerivanLina hayırlı olsun canım, benim de ıslaklık vardı ama akıntı galiba çok değil çünkü, ben de ağırlaştım 36+1 oldum, 38i beklemeyecek gibi
ideemirel BerivanLina gözün aydın canım hastane deneyimlerini paylaşırsın kendine gelince 😄 Rabbım evlatlarını sana bagislasin
BerivanLina ideemirel hastane deneyimi olarak şunu diyim sana gece asla orda doğum yapma eğer normal yapacaksan
Gamzeli_03 BerivanLina hayırlı ömürlü eylesin Rabb’im sağlıcakla gülerek büyüt canım 🤗😘 burada gördüğüm arkadaşların birer birer doğum haberini alıyorum maşallah 🤲🏻😘♥️
Yektaruken BerivanLina rabbim analı babalı büyütsün inşallah müsait olduğun vakit hikayeni bize de yaz merak ediyorum, bende 39+2 yim inllah darısı başımıza
BerivanLina GirlandBoy_Mom karnım ağrıyor bebek iyi şükür 🥺 Rabbim seni tek sancida kurtarsın inşallah,🥹❤️
GirlandBoy_Mom BerivanLina geçer inşallah canım bak bebeğin yanında çok şükür 🥰allah razı olsun canım benim 🌸
Zehra_gonul BerivanLina pekı tam olarak kac haftalıkken dogdu bebegınız benımmı salı gunu 39 olucak NST sancı bıle yok 😑
GirlandBoy_Mom BerivanLina haha dimi 😂😂 bende ilkinde öyle diyodum o sancıyı gördükten sonrası ben kendi sancımı çektim ama çok zordu sonuç bi tane daha 🤭
Byrmm Ayy gözün aydın canım. İnan ikinciyw hamileyim az kaldı doğuma uykularım kaçıyor. Nasıl doğurucam diyeeee😂
BerivanLina Byrmm wllh ne kdr korkarsan o kdr zor doğar o yzdn kendini korkutma sancılarını güzel karşıla sonrası Allah kerim 🥰