27 haftalık hamileyim sürekli sürekli yemıyorm ama cips konusunda kendimi durduramıyrm
Cips yiyorumm cok iyi geliyor
Kalkansongl zararlı bişey neyr iyi geldiğini düşündünüz merak ettim. 🤔
Kalkansongl 21 haftadayım bende abartmıyorum ama kendimi bıraksam pket paket cips ve çekirdek yiycem 🤭 markete gittik mi kendimi cipslerin önünde buluyorum 😔
Rabia88 bende neye iyi geldiğini merak ettim? 🙄🤔
NilayKorkmazIlhan ama çok fazla yemek bebeğe zarar veriyor ben 7. Ayımı bitirmek üzereyim ara sıra alıp yiyiyorum doktor bebeğin gelişimi için zararlı dedi eşimde bırakmıyor yiyecem 🙃🙃
Kalkansongl canm cips degil yağ yiyosun bebgine bunu yapma bence hiç yeme
Ee iyi gelen nee kendini kandırıyosun bence öyle zararlı bişe cips
Kalkansongl aşırı yağ ve tuzlu olduğu iÇin yemesen iyi olur
Cips yiyorum cok iyi geliyor... Haha komikmis baslik
Arkadaşlar iyi geliyo dediği şey cips yiyince mutlu oluyorum anlamında bişeye iyi geldiğini söylemiyor tabikide 😂😂
arada bende yiyorum canim sıkıntı olucağını sanmıyorum 😌
Kalkansongl iyi geliyor derken iyi hissediyorum demek istedin sanırım . Sağlıklı bişey olmadığı kesin yap ve tuz bakımından . Ama bende arada yiyorum en azından nefsimi zorlamayacak kadar
Suheda arkadaşlar sakin olun kahvaltıda her öğünde yiyorum gibi bi cümle kullanmadım sürekli sürekli yemıyorm diyede belirtmişim beni mutlu ediyor zararlı ama yiyorum arada bir
Minnosunannesi evet öyle demek istedim benimde öyle arada bir vitamin eksıklıgınden olabilecek birşeymiş birde kilo alımını hızlandırıyor arada bir yemek iyi geliyor ya da iyi hissetirıyor diyim 🤭
- Düzenlendi
Kalkansongl sakin olmamızı gerektirecek bir durum yok aslında biz sakıniz sonuçta sağlıksız bişey yiyen sizsiniz çok iyi geliyor yazıp insanları yanlış teşvik etmek yerine mutlu hissediyorum kendimi yazsanız daha mantıklı olurdu 🤔üstelik tekrar okudum mutlu oluyorum diye birşey yazmıyor kendinizi durduramadiginizi yazmissiniz 😊
- Düzenlendi
Rabia88 emin olun hepimiz bu yaşa gelip hamileysek bunun yararlı bişey olmadıgını bilecek yaştayız.
Aslında mesele şu, bunu okuyunca normalde cips yememesi gerektiğini düşündüğü İçin yemeyen ancak canı çeken hamile kişi bu posttan sonra aaaa tek değilmişim bir kez yesem ne olacak diyebilir ve devam da edebilir. Zararlı olduğunu bildiğiniz şeyleri paylaşmak bana oldukça mantıksız geliyor. Yapıyorsun bari başkasına sebep olma. Hamileyken çünkü bahane arıyor insan yemeye. Ben aşermiyorum. İlk hamileliğimde de bu seferde yaşamadım ama canı çeken ve etkilenen olabilir. Ne gerek var yani birde iyi geliyor demeye🤭
Yanlış yazmış olabilir yanlış ifade kullanmış olabilir ama buna bu kadar takılacağınıza kadının da hamile olduğuna da takılsanız ? Belli ki bir yazım problemi var ama bunu tartışma edecek kadar uzatmanın manası yok bence. Hepimiz yeterince alınganız hassasız lütfen bunu göz ardı etmeyelim.
Ne kadar büyütülmüs olay.. Sanki herkes her gün yediklerine lokma lokma dikkat ediyor. Mevsimsiz meyve sebze yiyen de var hamur isini fazla kaciran da cips kola cekirdek vs abur cubur yiyen de. 280 günlük bi maratonun bir gununde bile zararli olacak şey yemedim diyen cikmaz cikamaz. Ayrica emzirme donemi hamilelikten daha onemli bence çünkü yedigin direk sutten bebege gidiyor, o zaman hamilelik+emzirme 2-3 sene zararli hicbir sey yemememiz lazim, abartmayalim lütfen 🙏 ben de canimin istedigi seyleri nefsimi koreltecek kadar yedim, dogru bir şey demiyorum kesinlikle ama bu kadar büyütülecek bir olay değil.
EliFurkan kesinlikle cok haklısınız Rabbim hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi