NilayKorkmazIlhan ama çok fazla yemek bebeğe zarar veriyor ben 7. Ayımı bitirmek üzereyim ara sıra alıp yiyiyorum doktor bebeğin gelişimi için zararlı dedi eşimde bırakmıyor yiyecem 🙃🙃

Ee iyi gelen nee kendini kandırıyosun bence öyle zararlı bişe cips

Kalkansongl iyi geliyor derken iyi hissediyorum demek istedin sanırım . Sağlıklı bişey olmadığı kesin yap ve tuz bakımından . Ama bende arada yiyorum en azından nefsimi zorlamayacak kadar

Minnosunannesi evet öyle demek istedim benimde öyle arada bir vitamin eksıklıgınden olabilecek birşeymiş birde kilo alımını hızlandırıyor arada bir yemek iyi geliyor ya da iyi hissetirıyor diyim 🤭

Kalkansongl sakin olmamızı gerektirecek bir durum yok aslında biz sakıniz sonuçta sağlıksız bişey yiyen sizsiniz çok iyi geliyor yazıp insanları yanlış teşvik etmek yerine mutlu hissediyorum kendimi yazsanız daha mantıklı olurdu 🤔üstelik tekrar okudum mutlu oluyorum diye birşey yazmıyor kendinizi durduramadiginizi yazmissiniz 😊

Rabia88 emin olun hepimiz bu yaşa gelip hamileysek bunun yararlı bişey olmadıgını bilecek yaştayız.

Aslında mesele şu, bunu okuyunca normalde cips yememesi gerektiğini düşündüğü İçin yemeyen ancak canı çeken hamile kişi bu posttan sonra aaaa tek değilmişim bir kez yesem ne olacak diyebilir ve devam da edebilir. Zararlı olduğunu bildiğiniz şeyleri paylaşmak bana oldukça mantıksız geliyor. Yapıyorsun bari başkasına sebep olma. Hamileyken çünkü bahane arıyor insan yemeye. Ben aşermiyorum. İlk hamileliğimde de bu seferde yaşamadım ama canı çeken ve etkilenen olabilir. Ne gerek var yani birde iyi geliyor demeye🤭

Yanlış yazmış olabilir yanlış ifade kullanmış olabilir ama buna bu kadar takılacağınıza kadının da hamile olduğuna da takılsanız ? Belli ki bir yazım problemi var ama bunu tartışma edecek kadar uzatmanın manası yok bence. Hepimiz yeterince alınganız hassasız lütfen bunu göz ardı etmeyelim.

Ne kadar büyütülmüs olay.. Sanki herkes her gün yediklerine lokma lokma dikkat ediyor. Mevsimsiz meyve sebze yiyen de var hamur isini fazla kaciran da cips kola cekirdek vs abur cubur yiyen de. 280 günlük bi maratonun bir gununde bile zararli olacak şey yemedim diyen cikmaz cikamaz. Ayrica emzirme donemi hamilelikten daha onemli bence çünkü yedigin direk sutten bebege gidiyor, o zaman hamilelik+emzirme 2-3 sene zararli hicbir sey yemememiz lazim, abartmayalim lütfen 🙏 ben de canimin istedigi seyleri nefsimi koreltecek kadar yedim, dogru bir şey demiyorum kesinlikle ama bu kadar büyütülecek bir olay değil.

Benimde cips canım çok çekiyor sebebi nedir hiç bilemiyorum 🤔Abartmıyorum haftada bir yemeye çalışıyorum.

Edos vitamin sodyum eksıkliginden nette öyle yazıyr cok olmamakla beraber bende maalesef yiyorum 😐

• Edos bunu yanıtladı.
              • Edos bunu beğendi.

Kalkansongl kan verdiğimde bütün değerlerimde normal çıkıyor bilemiyorum . Belki de faydasız şeyler seviyoruz😂🙈

Edos maşallah benimde cok şükür değerlerimde sıkıntı yok 🤗Allah hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasıp etsin

• Edos bunu yanıtladı.
                  • Edos bunu beğendi.