gkklllpppp11 Ebru_xy Bende yorumlarda gördüm adını normalde Dünyam hastanesine gidiyordum ama kafam çok karışık özele ne kadar güven olur diye.,, bide sizin gittiğinize alıyım randevu
Ebru_xy gkklllpppp11 Aynenn bide onu deneyimleyin bn memnunum aslında güleryüzlü iyi kendiside kalkip bakiyor inceliyor
Ozbekasena gkklllpppp11 29 Ekim şehir Hastanesi’nde sezeryanla doğum yaptım oladar kötü yorum okudumki çok korkuyodum ama yatistan tütün amelliyathaneye kadar öyle güzel ilgilendilerki hep sakin ol korkacak bişey yok diyerek ilgilendiler doğum yaptım odama geldim saat başı bebeğimde benimde kontrol yapıldı emzirme eğitmenleri geldi bebeği nasıl emzirecegim onu gosterdi hiç korkmayın özele okadar para vermektense o parayı bebeğim için harcarim yani özelden farkı yoktu.
Yazmelegi_ Ozbekasena merhaba öncelikle gözünüz aydın Allah bağışlasın🌸 genel anestezi mi spinal mi oldunuz bide hangi doktor girdi ve yanınıza biri gelebiliyor mu
gkklllpppp11 Ozbekasena Allah analı babalı büyütsün inşallah,, çok teşekkür ederim paylaştığınız için o kadar ikilemde kaldım ki bende,, şuan aklıma daha fazla yattı,, bşy sorcam bide eşiniz gelebiliyor mu odalar tek kişilik mi
crazywoman defnem_ doğum Ocak ayına geleceği için 2025 fiyattan olacak.Ama belli bir fiyat vermediler aralık sonu gibi belli olur fiyatlar dendi.
Ozbekasena Yazmelegi_ teşekkür ederim canım darısı sizlere sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Dr Yelda ozkandi spinal anestezi aldım hiç korkmayın iğne belime nasıl battı nasıl uyuştu anlamadım bile yattım sonra bacaklarımda dokunma sallanma oldu dedim ben hissediyorum hissedeceksin ama acı olmayacak dediler onlar başlamış bebek çıkmaya gelmişti bile Dr odada bekliyor olası bir aksilik olursa hemen müdahale etmek için yanima geldi benle konuştu dr rum bebek doğdu oksijen tam alamamış tam agliyamadi Dr hiç korkma oksijen alışmaya çalışıyor dedi oradaki herkes çok yumuşak bı sekilde yaklasti bana
Ozbekasena gkklllpppp11 eşim ziyaret saatlerinde geldi oda iki kisilikti ben yattığımda odadaki kişi taburcu oldu tekdim odada şans işi biraz orası tek kişilik odalarda denk geliyor çift kişilikte tekde kalabiliyorsun ama ben odaya geldiğimde eşim odaya geldi bebek yenidoğan gitmisdi ona bilgi almak için çıktı eşim oraya varmadan bebek odaya geldi eşimde odaya geldi sonra ziyarat saati derken 2 saat durdu yanımda sonra ziyarat saattlerinde geldi zatten 2 gün kalıp çıkıyorsun
Minikprensinannesiiiii gkklllpppp11 ben fakülteye gittim fatma hocaya muanesi 600 doğum 5 bin küsür dü çok memnun kaldım ilk oğlumu özel de doğum yaptım keşke onu da fakültede doğursaydım
crazywoman defnem_ cerrahi alanda iyi bir doktor diye duydum sadece yoğun olduğu için mi memnun değilsiniz? Kaç haftalıksınız bu arada
Yazmelegi_ Ozbekasena ben ilk doğumu özelde yaptım ikinciyi düşünüyorum ama özel de düşünüyorum ama yine de bir ihtimal sehir hastanesine dönersem diye sormak istedim ama ben spjnal istemiyorum genel yapıyorlarmı acaba