suleridvan Ebru_xy benimde ilkti korkuyla gelme yukarda çok hasta var hepsinin acı eşiği çok değişik kendini motivele
Ebru_xy gkklllpppp11 O nasildi peki bn arada kndi doktorum olmayonca erdem şahine gittim oda iyo aslında
Oksuruksurubu gkklllpppp11 kontrollere devlete gidiyorum ama kayıt açtırdım özelde hümaya gideceğim cahit beye. Eşiminde doğuma girmesini istiyorum
Oksuruksurubu gkklllpppp11 onu konuşmadım henüz ilk doğumum olduğu için özel oda istiyorm annem eşim yanımda olsun
gkklllpppp11 Ebru_xy Bende yorumlarda gördüm adını normalde Dünyam hastanesine gidiyordum ama kafam çok karışık özele ne kadar güven olur diye.,, bide sizin gittiğinize alıyım randevu
Ebru_xy gkklllpppp11 Aynenn bide onu deneyimleyin bn memnunum aslında güleryüzlü iyi kendiside kalkip bakiyor inceliyor
Ozbekasena gkklllpppp11 29 Ekim şehir Hastanesi’nde sezeryanla doğum yaptım oladar kötü yorum okudumki çok korkuyodum ama yatistan tütün amelliyathaneye kadar öyle güzel ilgilendilerki hep sakin ol korkacak bişey yok diyerek ilgilendiler doğum yaptım odama geldim saat başı bebeğimde benimde kontrol yapıldı emzirme eğitmenleri geldi bebeği nasıl emzirecegim onu gosterdi hiç korkmayın özele okadar para vermektense o parayı bebeğim için harcarim yani özelden farkı yoktu.
Yazmelegi_ Ozbekasena merhaba öncelikle gözünüz aydın Allah bağışlasın🌸 genel anestezi mi spinal mi oldunuz bide hangi doktor girdi ve yanınıza biri gelebiliyor mu
gkklllpppp11 Ozbekasena Allah analı babalı büyütsün inşallah,, çok teşekkür ederim paylaştığınız için o kadar ikilemde kaldım ki bende,, şuan aklıma daha fazla yattı,, bşy sorcam bide eşiniz gelebiliyor mu odalar tek kişilik mi