Kezbankafa rabiayy ikincisi 2 gün sonra 36 çıkmıştı Ve bir gün sonra tekrar baktıklarında 75 çıkmıştı
Zeynepkab rabiayy en son betanız bana düşük geldi 100 küsür olmalıydı ama 80 olmuş takip etmenizde fayda var inşaAllah bişey yoktur sağ salim kucağınıza alırsınız
minikbebegim06 rabiayy yüzde 60 artış olmuş en son beta düşük 100 olmalı demiş arkadaş ama hesaplayinca yüzde 60 a denk geliyor 80 olması ben 13 le öğrenmiştim 30 70 falan o şekilde devam etti şuan 28 haftalik olduk
Hcrak rabiayy mesela 80 ya iki gün sonra 160 olmalı ıkı günde ıkı katı olmalı takıp edın saglıkla gelsın inşallah
rabiayy Zeynepkab son adetime göre 6 haftalık tam. Ama alakası yok yani, ovulasyonum 16 Kasımdı. Geç döllenme büyük ihtimalle
minikbebegim06 Hcrak hayır iki günde en az yüzde 60 olması da normal kabul ediliyor ortalama 130 civarı olması gerekir 2 gün sonra vereceği betanin
Ervaidil rabiayy düşük betayı etken ögrendigin için oluyor canım arkadaşım adeti 1 gün geçip 41 ile öğrendi 8aylık kucağında şimdi artış düzenli olduktan sonra kese görünüyor zaten kafana çok takma ❤️
Patito__ rabiayy degerlerinizi gordum cnm Tabiki Allahtan umut kesilmez boyle olup doguranlar varki bnmde az az yukseliyordu beklettiler onbes gun iki gunde bir kan verdim En son sağlıksız çıktı İnsallah sagliklidir sizinki…