rabiayy Kızlar düşük beta ile öğrenip %60 artış ile devam edip, sağlıklı gebelik geçiren var mı? Merak ediyorum
Duyguceren rabiayy 58 le öğrendim bi daha bakmadım 1 hafta sonra gidip keseyi gördüm şuan 49 günlük kucağımda
Hasret18ayaz rabiayy ilk gebeligimi 7.39 ile öğrendim şuan 2 buçuk yaşında ikinci ve üçüncü gebeliğim beta az artıyordu maalesef ikiside kürtajla sonuçlandı şuan yine beta az artan bir gebelik geçiriyorum 9+4 olduk umarım sağlıkla kavuşuruz
MorKelebek54 rabiayy canim her gebelik bir degildir kendi gebeligin ile baska gebeligi kiyaslama. Mesela bbaska birinin artisi da guzelken dusuk yapabiliyo. Bu beta artisi belli bi zamana kadar onemli. Sorna bebegin gelisimi kesesi vs ye bakilarak saglikli olup olmadigi anlasilir☺️
Smbemdy Betanin dusuk olmasi onemli degil artis en az yuzde altmis olmasi onemli artis guzelse saglikla ilerler …
rabiayy Smbemdy 28 Kasım: 15,65 29 Kasım: 23,67 2 Aralık: 52,06 4 Aralık: 80,82. Korkuyorum açıkçası. Yumurtlama 16 Kasım
Smbemdy rabiayy sizin az artis gibi gorunuyor ama saglikli ilerleme ihtimali de var tabiki.. genellikle az artis sagliksiz sonuclaniyor 2kimyasal gecirdim . Cok nadirde olsa saglikla yukselende var .. rabbim hayirlisini nasip etsin 🌸
rabiayy Hasret18ayaz yani sanırım kişiden kişiye değişen bir durum. Benim de değerlerim yukarıda yazdığım şekilde artıyor. O yüzden korkuyorum
rabiayy Smbemdy amin canım, hayırlısı diyelim inşallah 🙏 bir kaç doktora sordum, normal de dediler ama bilemiyorum
rabiayy MorKelebek54 ayy inşallah öyledir canım. Ben 15,65 ile öğrendim. Bir gün sonra 23,67 oldu. 2 aralıkta 52 idi. 4 aralıkta 80,82 oldu. Korkuyorum haliyle
MorKelebek54 rabiayy mesela pazartesi gunu kan verdin sali carsamba vermce oersembe gunu kan tekrar ver. İki gun ara biyle olmasi lazim sen 1 gun ara ile vermissin en son ☺️ saglikla kucagina alirsin insallah canim rabbim hayirli dogumlar nasip etsin☺️
rabiayy Zeynepkab canım evet ama çok ilgilenmedi. Bu hafta kanaman olmazsa gel demişti. Kanamam falan olmadı. Şimdi özele başka doktora gideceğim cumartesi günü