GirlandBoy_Mom rabiayy 17 den sonra2 gün arayla70 oldu, 3 gün arayla 305 oldu ,2419 oldu 4 gün arayla canım daha vermedim
rabiayy GirlandBoy_Mom güzel yükselmiş canım. Benim de 2 Aralık; 52,06 4 Aralık; 80,82 6 Aralık; 118,4 . Benim ki yükselmiyor fazla
sd18 rabiayy betanız düşük artmış diğerleri sadece ilk öğrendikleri betayı yazıp doğurdum demişler ama artış çok önemli sağlıklı gebeliklerde. sizin az artmış çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
minikbebegim06 rabiayy 128 falan gibi hesaplanmıştım yakın yani yüzde 50 den fazla artmış aslında ama birazcik yavaş ilerliyor iki günde bir kan vermeye devam et sen aynı yerde
Ahgy rabiayy beta 33 iken öğrendim Şuan 20 haftalık devam ediyoruz. Düşük çıkması değil önemli olan sağlıklı ve gerektiği gibi artış olması canım
Ahgy rabiayy çokta düşük artmamış bence kendinize stres yapmayın benim bir hamileliğimde 2 gün arayla 92-81-101-180-530-2230 çıkmıştı kesede gözükmüştü
rabiayy Ahgy ayyy inşallah benimde o şekilde olur 🌸 doktorum normal gebelik dedi. Umarım benim de o şekilde olur canım, içime su serptin
rabiayy Ahgy bugün baktı tekrar, rahim kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Betam 118 den 195 olmuş dünden bugüne, progesteron da 10 çıktı