Nesonunbeybi Kendıne kızma demicem canım aksine kız ki bebiş doğana kadar sigaradan uzak dur bebeğin sağlıkla gelsın dunyaya bol bol yogurt tüket aynı zamanda.. Ama stres olup uzuntu yaparsan da bebege yansır bunu unutma 😊💐🐣

Daha önce sigara içmediğim için bağımlılığı anlayamıyorum ama bebeğinizden daha değerli değil hiçbir şey Allah korusun yarın bir gün bebeginize bir sey olursa vicdan azabından ölürsünüz. Bu hayatta artık 2 kişilik düşünmek zorundasınız.

TwinsAndBeren yüzde yüz sigaradan demedi ama sigara içen annelerde görülme ihtimali çok çok daha yüksek dedi, aslında söyleyebileceği en yumuşak şekilde söyledi içmeyende de görülme ihtimali varmış tabi ama ihtimali katlamış oldum sigarayla maalesef ..

Tubamrt evet çok haklısınız dünden beri vicdan azabından deliricem fotoğrafına bakıp bakıp ağlıyorum

Nesonunbeybi sen kendini suçlama şimdi bebeğin üzülüyor stres yapma bırakırsın niye bırakamayasın bende 1 buçuk paket içiyordum öğrendim azaltmadan direk bıraktım çerez ye bol yürüyüş su hava al ilk haftalar zor ama suan aklıma bile gelmiyor

xEndless evet yoğurtu duymustum umarım işe yarar tabi bırakmaya da çalışıyorum bu sırada :(

Emooss06 sizi en iyi anlıyorum 🙏🏼 doktor 3 4 sıkıntı yapmaz dedi zaten ama en iyisi tabi ki içmemek

Nesonunbeybi Çok geçmiş olsun Rabbim size inşallah bırakma iradesi versin mesela şöyle düşünebilirsiniz gebelikte bıraktığınız zaman doğduktan sonra bile kullandığınızda bebeğiniz pasif içici haline geliyor yine zarar alıyor veya sizden sigara kokusu geldiği zaman yine onu etkiliyor burada hiç kimsenin kimseyi yargılamasına hakkı yok sadece siz kendi kendinizle mesela konuşup bir şeylere karar verebilirsiniz ilk önce azalta azalta en sonda bırakabilirsiniz Allah’tan size yardım etmesi için iradenizi güçlendirmesi için dua edebilirsiniz

Kötü bi durum maalesef ama iyi düşünün düzeltmeye çalışın kendinizi üzmeyin biz üzülünce strese girince yavrularımız da hissediyor lütfen bunu düşünüp dikkat edin kendinize bol bol dua edin Allah’a sığının

Nesonunbeybi maalesef biran önce sigarayı bırakmanız gerekiyor ilk gebeligimde gebeligin sadece son ayı icmeme rağmen bebeğimde bronşit var şuan 2 buçuk gasinda çocuk her hastalandığında çekiyor benim sucumu şuan yine hamileyim 7. Haftada zar zor bıraktım aklıma geliyor bazen 4-5 günde bir dal içiyorum onda bile korkuyorum yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsiniz bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah

Nesonunbeybi 14 haftalığım sigara diye ölüyordum ama su postunuzu gördüm ya suan elimdekini attım bıraktım ve söz verdim içmeyeceğim size de cok üzüldüm ama geç değil lütfen üzülmeyin az kaldı bebeğinizi sağsağlim kucağınıza alacaksınız inşallah size dua edeceğim .🥰🥺