Pembe4242 brcscglr özel büyükşehir ayşe günençe gidiyordum dogum yaptım sezeryan kendisi girdi doguma gayet ilgili🤗
Mehsa Medicana’da Rengin Karataylı’ya gidiyorum. Çok memnunum çok yardımcı oluyor, her şeyi tek tek gösteriyor özenli bir muayene yapıyor :)
Mehsa Elfinn Şehir hastanesinde hep öyle sanırım. Geçen ay Sevcan hanıma gittim onun da asistanı muayene yapıyordu. Bu ay Melike hanıma almıştım kendisi bakar diye o da asistansa üzdü 🥲
Elfinn Mehsa insallah artik kendisi gelir bnde birakip baska bir doktora baslicaktim ama yapamadim. Surda dogumuma birsey kalmadi 37 hafta oldum😑
Mrvsmt2502 Mehsa özlem ece başarana gidiyorım öneririm hiç asistan muayene etmedi beni hep kendisi ediyor her şeyi açıklıyor güleryüzlü
Mehsa Elfinn Aa tabi senin çok az kalmııış🥹 Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🩷 Mrvsmt2502 Bir dahaki ay ona randevu bulabilirsem gideyim bakalım 🤭 Çok teşekkür ederim 🌸
Mrvsmt2502 Elfinn evet rahatlatmak için espri bile yapmsti bana randevu denk geldikçe hala ona alyprm
yildizzcoo brcscglr ben Meram akademide kamran Aliyev de doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim .