brcscglr Konya’da hangi doktora gidiyorsunuz? Özellerde olan doktor önerisi verir misiniz, siz kimlere gidip memnun kaldınız?
Pamuk623 brcscglr Medıcana Tuğba sekmenli tursuna gidiyorum çok da memnunum canım güler yüzlü ve ilgili bir doktor
Pembe4242 brcscglr özel büyükşehir ayşe günençe gidiyordum dogum yaptım sezeryan kendisi girdi doguma gayet ilgili🤗
yildizzcoo brcscglr ben Meram akademide kamran Aliyev de doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim .
Fatihinannesiii şehir Hastanesinde memnun kaldım Melike hanımdan özel gibi baktı ama özel derseniz Medova hastanesindeki doktorlara iyi diyorlar
Fatihinannesiii Elfinn sen ne zaman gittin en son kuzum . Ben Eylül’ün sonunda gittiğimde bakmıştı ama bidaha randevu alıp gidemedim .doğrudur belki şimdi asistanı bakıyorsa bilmiyorum
Elfinn Fatihinannesiii ekimde kendisi vardi. Sonra asistanlar girdi. Dogumuma birsey kalmadi yoksa cok hosuma gitmisti melike hanim
Mehsa Medicana’da Rengin Karataylı’ya gidiyorum. Çok memnunum çok yardımcı oluyor, her şeyi tek tek gösteriyor özenli bir muayene yapıyor :)
Mehsa Elfinn Şehir hastanesinde hep öyle sanırım. Geçen ay Sevcan hanıma gittim onun da asistanı muayene yapıyordu. Bu ay Melike hanıma almıştım kendisi bakar diye o da asistansa üzdü 🥲
Elfinn Mehsa insallah artik kendisi gelir bnde birakip baska bir doktora baslicaktim ama yapamadim. Surda dogumuma birsey kalmadi 37 hafta oldum😑
Mrvsmt2502 Mehsa özlem ece başarana gidiyorım öneririm hiç asistan muayene etmedi beni hep kendisi ediyor her şeyi açıklıyor güleryüzlü
Mehsa Elfinn Aa tabi senin çok az kalmııış🥹 Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🩷 Mrvsmt2502 Bir dahaki ay ona randevu bulabilirsem gideyim bakalım 🤭 Çok teşekkür ederim 🌸