danla2711 kızlar merhaba ben 14Haftalik hamileyim 11.haftada fetal DNA testi yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı erkek olduğunu öğrendik çok şükür saglikli 12.haftada benim doktorum erken ayrıntılı ultrason girmemi söyledi bende peritonolojiye randevu aldım gittim.Megerse iki tarama testiymis devlet Hastanesi’ne yani şehir Hastanesi’ne gittim cam sakuraya fakat istediğim gibi bir sonuç alamadım yani hiç memnun kalmadım ne makineden ne de doktordan fetal DNA yaptirdigim için ikili üçlü dörtlü taramaya gerek yokmuş zaten doktor neden o şekilde yönlendirdi ve baktı anlamadım bildiğin ultrasona girdim çıktım hiç bişey anlamadım ne rapor ne de doğru düzgün bebeğimi gösterdi ve çok hastam bekliyor dedi gosterirmisiniz dediğimde ucundan baktırdı ne boy ne kilo ne de ense kalınlığı hiç bişey söylemedi sadece iyimi sorun varmı diye sordum bir sorun görmedim iyi dedi o kadar birde kan testi istedi 2 hafta sonra gel dedi aslında boşa gittim yanı gerek yokmuş böyle bir şeye ikili olduğunu bilseydim gitmezdim.Simdi 21.haftada ileri duzey ultrasonum var ona gidicem İnslalah.Hamileligim boyunca hep özele gittim kontrollerime devlete asla gitmem büyük konusmayayim ama doğumu da özelde yapicam nasip ederse devleti düşünmüyorum asla ilgili değiller özelde yaptiricam bende Medicana international hastnesine geçiş yaptım bu ay artık orda devam edeceğim büyük ihtimal bütün testlerimi orada yaptiricam makineleri güzel çünkü