Pelnztrk danla2711 devlet antanal bölümü bakıyor detaylıya ama randevu bulmak imkansız tanıdık olmadıkça zoor
danla2711 Pelnztrk evet yılbaşından 2 hafta sonraya denk geliyor😕😕😕 diğerleri daha pahalı olur yine en uygunu orası olacak gibi 🥰
Girlmama danla2711 2000 minimum ama takip eden doktorunuzla anlaşmalıysa fışardan gidince ne kadar bilemem
danla2711 Girlmama doktorumun anlaşmalı olduğu yeri bulup sordum pahalı dedi ama doktoruma soracağım sizin için indirim yapıyorlar mı diye
DilekK-A Ümraniyede bir yerde yaptırdım, Doç. Dr. Erbil Çakar. Nakit 2.200 kartla 2.500 tl. Saat 16.00 ya kadar doktor orada oluyor. Ümraniyede çamlıca medicana karşısında canım
danla2711 DilekK-A ayy herkes orayı önermiş🥰😂 muhtemelen bana da Ümraniye yolları gözüküyor🥰 teşekkür ederim
Sedakrt danla2711 sadi konuk Atilla Çankaya ücretsiz ☺️ 23 Aralık’ta randevum var detaylıya. İkili testimide orda yaptırdım ilgisi güzeldi herşeyi anlattı eğitim verdi.
Havvabektas danla2711 ben Kartal’da umut hastanesi yaptım detaylı ultrason Eylül ayında 3159 TL ödedim randevusuz gidebiliyorsun şimdi duydum kadar zam gelmiş 3500 TL olabilir
danla2711 Havvabektas burayıda kaydedeyim ocakta olacak zaten muhtemelen bir zam daha gelir hepsine😂🥰 çok teşekkür ederim
Sedakrt danla2711 bakırköy sadi konuk hastanesi canım devlet. İkili testim gelmeden devletten randevu almıştım test için hemen randevu açıyorlar zaten. İkili testten çıkarkende detaylıya randevu verdi asistan hemen☺️
danla2711 Sedakrt aa süper🥰 ben ikili test falanda yaptırmadım😕 detaylı içinde randevuyu nerden alacağım mhrs veriyor mu
DNZMHMHT danla2711 yaa benim doktorum detaylı ya ekstradan hiç gondermeei sadece 24. Haftada muhakakk gel dedi o haftada özellikle incelemem gerek dedi. Araştırdığımda detaylı gibi iyice inceliyormus bebeği ultrasonda. Neredeyse 20 dakikadan fazla bebeğim herseyine baktı ve ek ücret almadı normal kendi muayene ücreti verdim.
DNZMHMHT danla2711 olabilir yani bende duymuştum detsyli ultrasyon cihazı farklı falan diye ama doktorum bana her zaman baktığı cihazdan baktı. Demekki o özellikte bı cihaz heralde:) yani ben 4cyil önce kızıma gebeyiende bu doktoruma giderdim o zamanda detsyliya girmedim yine böyle. Umarım sizde uygun ve düzgün bakan bı yer bulursunuz 😊
danla2711 DNZMHMHT ay teşekkür ederim inşallah 🥰 detaylı benim için çok önemli ikili yaptırmak istemedim detaylıyada gireceğim dedim kendimce ama detaylıda cinsiyetimiz kesinleşecek 🥰
DNZMHMHT danla2711 ya aslında benim doktorum otel ni bakma durumu olmasa ben detayliyada ekstradan gidip girmeyi dusunmuyordum🫣 ikili üçlü tarama şeker yüklemesi flanş ben biraz bunlara karşıyım çünkü genelde bu testlerdeki hastaliklardan Allah korusun sonuclarcolimduz çıkarsa bile bı tedavi yok ya çocuğu aldiricsm ki hayatts aldırmam. Bütün gebelik boyunca da strese girmek gibi bı niyetim olmadığı için yaptirmiyorum kizimdada yaptırmadım yani. Cinsiyette zaten 16 haftadan sonra az çok belli oluyor diye çok ustinde duemuyordum😉 kızım 16. Haftada belli oldu hatta doktor daha erken anlamıştı da bilerek netleşmesi beklemieti şimdiki gebeligimde ikiz. İlkini 16 ikinci bebisi 18 haftada net söyledi. Hakkınızda hayirlisi diyelim artık🥰🥰
didm6134 danla2711 Ümraniye de erbil Çakar var kesinlikle ona git bende çok araştırdım ona randevu aldım lift testini filan Baska yerde yaptım 4000 TL nakıt verdim hep buraya randevu aldım şimdi adamla telefonda da konuştum gayet guzelce anlattı 21-22 haftayı önerdi cuma gününe randevu oluşturdum 22.haftanın başında oluyorum arkadaslarım da hep ona gitti memnun kaldılar.. Burası da 3000 tl dedi
danla2711 didm6134 memnuniyet artmaya başladı 🥰çok sevindim çoğu kişi orayı önermiş muhtemelen bende orda yaptıracağım 🥰 teşekkür ederim ♥️