Cnhavva danla2711 cerkezkoyde oturuyorum hafta sonu oldugu icin bilgilendirmediler pazartesi gunu bide tekirdag sehir hastanesini arayip bilgi alicam olmadi oraya gideriz evet pahalı biraz
Cansuisci Pelnztrk yukarda yazmıştım Pendik medipol 3500 arayarak sorabiliyorsunuz arttı mı bilmiyorum
ArasMom__ danla2711 evet üç bin olanda var ama bulsaydnız şimdiden yapın çünkü ocakta bence zamlarlar
poyrazmom_ Kur evet çok ilgiliydi perinatoloji uzmanı her şeyine tek tek baktı anlattı tavsiye ediyorum sadece renkli çıktı vermiyolar ekrandan gösterdi telefonla fotoğraf çektik cd verdi renkli olduğunu söyledi henüz izleyemedim
Kur poyrazmom_ kaçıncı haftanızda gittiniz peki ☺️ bende bugün aradım 20. Haftaya randevu almak için ama 22 ve sonrası alıyoruz dedi
Melove poyrazmom_ bana renkli verdiler telden attılar hatta A4 de çıktı bile verdiler renkli. Ve bir sürü video foto attılar
poyrazmom_ Kur ben 17de acil girmek zorunda kaldım bebekte küçük bi problem gözüktü daha net görebilmek adına detaylıya girmem gerekti erken olduğu için 20+2 de tekrar gittim normalde de 19-23 arası yapılıyor diye biliyorum forumda okuduğum kadarıyla