Hellobeybii danla2711 Prof. Dr. Cihat Şen’den aldm, çok iyi bir perinatoloji doktoruymuş. 7700 tl özel muayenehane. ( önceden Memorial Bahçelievler’deydi) Birkaç yerden daha fiyat aldm ama Doçent olanlar bile 7500tl istedi hatta 18.000 tl diyen var şok oldum🙊
danla2711 Hellobeybii ay yok artık yaaa napalım bir aylık maaşımızı oraya mı bırakalım 😂fiyatlara üzülüyorum tabiki çocuğumdan hiçbirşey önemli değil ama bu fiyatlarıda asgari ücretle çalışan aileler nasıl versin devlette de randevu yok ne yapcaz bilmiyorum🙄 benim kesin girmem gerekiyor ikili falan yaptırmadım
Sukrangoler danla2711 aslında ortalama fiyat ben birkaç yere sordum ortalama 4-5-6-7 bin fiyat aldım 3 bin olan hastanelerde var ama çevremden gidip memnun kalmayan çok kişi var
Aserpil danla2711 oğlumda özele takipliydim en başından sonuna hep özele gittim. Şimdi ikincide cidden çok pahalı devlette yapicam doğumu şehir hastanesi takipliyim geçen hafta detaylı çekildik gayet iyiydi Dr ile alakalı iyi Dr denk gelmek şans yada öneri ile gitmeli. Sabah 10 da mutlaka bakın mhrsye bende o saatlerde bakarak buldum randevu eğer devlette çektirmek istiyorsanız.
danla2711 Aserpil evet devletide çok istiyorum ama 2 gündür bakıyorum randevu bulamıyorum inşallah bulabilirsem gideceğim 20.haftaya kadar buldum buldum yoksa özele gideceğim
Hellobeybii danla2711 valla arada az oynuyordu diğerleriyle , en azından profesör baksın dedim. Yaptırmaktan çok kime yaptırdığınız da önemli diyorlar. Haklısınz gerçekten artk herşey çok pahalı malesef.
Pelnztrk Cansuisci şaka ? Ben çamlıca medipol gidiyorum bana 6 bin demişlerdi 🤔 ne tuhaf aynı olmaması..
didm6134 danla2711 tabiki ama benim arkadaslarım da hep oraya gittiler hep memnun kaldılar bide telefonda da kendisi güzelce anlattı herseyi sadece wp uzerın den Bi numara yolladı tek randevu aldım
Pelnztrk danla2711 devlet antanal bölümü bakıyor detaylıya ama randevu bulmak imkansız tanıdık olmadıkça zoor
didm6134 danla2711 hangi doktor kontrolu altındasın acaba bende uzun süre doktor arayışı yapmıştım onada karar verdim iyi birisini bulup çok şükür
Smyy1 danla2711 gerçekten ilgili bı doktor Zeynep kamil’den emekliye ayrılmış doç doktor makinaları gelişmiş babada en uygunu orası gelmişti
danla2711 Smyy1 🥰memnun kaldıysanız bir problem yok benim daha zamanım var ama araştırmayı bir şeyleri garanti altına almayı seviyorum burcumun özelliklerinden biri😌
danla2711 didm6134 ben ataşehirde oturuyorum bakkalköyde doktorumun özel kliniği var adı zeynep ahmad ona gidiyorum ben 🥰
Pelnztrk danla2711 ümraniye erbil çakar şuan uygun fiyatlı ama haftan geldiğinde yılbaşından sonraya mı denk geliyor ? Zam gelebilir. Ben yaptırdım 3 hafta oldu 3000 tl kredi kartı 2800 nakit fiyatı gayet memnundum çok tatlı doktor googledende bakabilirsin yorumlara herkes memnun
danla2711 Pelnztrk evet yılbaşından 2 hafta sonraya denk geliyor😕😕😕 diğerleri daha pahalı olur yine en uygunu orası olacak gibi 🥰