Mervepol bit çok doktoru eski ve iyi ben iki doğumumu orda aynı özeldeymiş gibi hissederek yaptım . Şimdi 3. Gebeliğim Hüsnü doğan türe ye gidiyorum . Onun dışında Can okeye var siyahi bi adam aksi ama işinin ehli 😂 hem eskilerin hem de iyi olan Salih Çakıca var

_Mother_ evet hijyen olarak şehir hastanesi iyi ama doktor olarak benim için kara listede ben yaşadigim şeylerden dolayi emin konuşuyorum

_Mother_ valla ben şuan Balcalı kadın doğumda yatıyorum gayet hijyenik ve temizler. Yüregir kısmı için birşey diyemem.

Lagaliballah

Emelnurcakit aslında bebeğimde dudak yarığı var şuan 30 haftalık hamileyim Balcalı belki bu durum için daha iyi olurdu çünkü doğum sonrası bebeğimi oraya ortodontiye getireceğim tedavi için sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlardı ben normalde Hakan Kalaycıya gidiyorum ama bu durumu öğrendikten sonra şehir hastanesine gittim orda da dosyam var ve durumdan haberdarlar şuan 30 haftalık hamileyim Balcalı ya hiç gitmedim bu defa niye geldin diye tepki göstermesinler

_Mother_ yok cnm birşey demezler demeye haklarida yok yüregir devlette takipli olup balcalida dogum yapani òzelde takipli olup yine balcalida dogum yapani çok duydum

_Mother_ tepki göstereceklerini sanmıyorum 1 haftadır erken doğum riskinden dolayı hastanede yatıyorum çok ilgililer. Yüregir devlet hastanesinde olması insanların aklını karıştırıyor ama Yüregir devlet hastanesiyle alakası yok Balcalı kendi adı altında burda hizmet veriyor. Şehir hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım genelde kimse memnun değil. Balcalıda durumu anlatırsınız doğumdan sonra tedaviye burda devam edeceğim o yüzden doğum sürecini de burda geçirmek istiyorum diye 🙏🏻

Emelnurcakit kadın doğum bölümü yüreğir devlette mi oluyor orda mı hizmet veriyorlar aslında ilk kızımda şehir hastanesinde doğum yaptım memnun kalmıştım

_Mother_ aynen Yüregir devlet hastanesini ikiye ayırmışlar. Balcalının kadın doğum gebe bölümü Yüregir hastanesinde hizmet veriyor.

Seyhan devletin marsa hastanesinde ek binasi nasıl sizce

Bende şuan sehir hastanesi Gülsüm uysal doktora gidiyorum ama emin değilim normal doğum istiyorum hangi hastane diye düşünüyorum

Mervepol hiç bayan doktora görünmedim aslında ilk kızımda 1 kere muayene oldum çok sert davranınca bir daha tercih etmedim

23 gün sonra

12betul yok Gülsüm uysal tatlı bir doktor ama o ilgilenmiyor asistanı ilgileniyor asistanı iyiydi gece hafta gittim genç erkek asistan var ama oda iyi bilgili yani dikkatli yapıyordu sadece özel hastaneler kadar ilgili değiller

Gamzegul01 onun için pek iyi düşünceler söylenmedi bende korktum açıkçası iyi değil dediler