Adana marsa hastanesi kadin doktor onerisiiii lütfenn
_Mother_ şehir hastaneside çok kötü balcali daha güzel
Lagaliballah balcalının kadın doğum bölümü de yüreğirte diye biliyorum temizlik ve hijyen konusunda şehir hastanesi daha iyi olur diye düşünüyorum
_Mother_ evet hijyen olarak şehir hastanesi iyi ama doktor olarak benim için kara listede ben yaşadigim şeylerden dolayi emin konuşuyorum
_Mother_ valla ben şuan Balcalı kadın doğumda yatıyorum gayet hijyenik ve temizler. Yüregir kısmı için birşey diyemem.
Emelnurcakit aslında bebeğimde dudak yarığı var şuan 30 haftalık hamileyim Balcalı belki bu durum için daha iyi olurdu çünkü doğum sonrası bebeğimi oraya ortodontiye getireceğim tedavi için sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlardı ben normalde Hakan Kalaycıya gidiyorum ama bu durumu öğrendikten sonra şehir hastanesine gittim orda da dosyam var ve durumdan haberdarlar şuan 30 haftalık hamileyim Balcalı ya hiç gitmedim bu defa niye geldin diye tepki göstermesinler
_Mother_ yok cnm birşey demezler demeye haklarida yok yüregir devlette takipli olup balcalida dogum yapani òzelde takipli olup yine balcalida dogum yapani çok duydum
_Mother_ tepki göstereceklerini sanmıyorum 1 haftadır erken doğum riskinden dolayı hastanede yatıyorum çok ilgililer. Yüregir devlet hastanesinde olması insanların aklını karıştırıyor ama Yüregir devlet hastanesiyle alakası yok Balcalı kendi adı altında burda hizmet veriyor. Şehir hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım genelde kimse memnun değil. Balcalıda durumu anlatırsınız doğumdan sonra tedaviye burda devam edeceğim o yüzden doğum sürecini de burda geçirmek istiyorum diye 🙏🏻
Emelnurcakit kadın doğum bölümü yüreğir devlette mi oluyor orda mı hizmet veriyorlar aslında ilk kızımda şehir hastanesinde doğum yaptım memnun kalmıştım
_Mother_ aynen Yüregir devlet hastanesini ikiye ayırmışlar. Balcalının kadın doğum gebe bölümü Yüregir hastanesinde hizmet veriyor.
Seyhan devletin marsa hastanesinde ek binasi nasıl sizce
Bende şuan sehir hastanesi Gülsüm uysal doktora gidiyorum ama emin değilim normal doğum istiyorum hangi hastane diye düşünüyorum
Mervepol Aynur baki
Gamzegul01 onun için pek iyi düşünceler söylenmedi bende korktum açıkçası iyi değil dediler