1prens_1prensesannesi_ mucizegebee Ayşe Hüma kızımın adı hüma herkesin çok hoşuna gidiyor telaffuzu da kolay, başına konduğu kişiye mutluluk şans getirdiğine inanılan talih kuşu anlamına geliyor gerçekten kızım doğduğu günden beri şansımız çok açık Allahın izniyle ♡
Asya-asel mucizegebee alçin kızımın ismi duymadım çevremden 🥹 kızıl tüylü yavru kuş anlamında türk ismi
mucizegebee @Mineet yanlış yere yazdınız sanırım ama cinsiyet tahmininde de iyiyimdir erkek bence bu bebek 😊
Busetacir babycom456 millete neyse yani, üstelik dalga geçtikleri isimi ne atalarımız kullanmış. Bilgisizlik işte…
Bnguuu_102 mucizegebee Hanne İmara Bala Bigem Meyra Sara Begüm Pera Ecmel Aylin Zühra Zühre Asude Beğendiğiniz olursa anlamını söyleyebilirim ☺🌸
Aleynaaatml NHYavuz İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲🩷isim konusunda eski isim diyenler oldu ama hep hayalim bu ismi koymaktı onun için koymak istedim Mina yı da yanına en uyumlu olabilecek isim olarak gördük☺️
NHYavuz Aleynaaatml hayallerimizi yaşatan rabbime şükürler olsun diyelim o zaman 😍😍 ben esimi iki isme ikna edemedim o yüzden ikinci isim hic düşünemedim 😂😂
Narincicek mucizegebee Menesse, Zümrete, Beyruha, Nurlayn, Hurilayn bizim ailede olan isimler ama dışarıda çok rastlamadım.
Anneyimmmben Kız isimleri ockadar cok var ki çeşit çeşit 🤭😂 ben kızım olursa klasik bir isim düşünüyorum Zehra ismi çok hoşuma gidiyor eski bir isim ama kulağa hoş geldiğini düşünüyorum
Emsalk ilaymom çoookk güzel isimmiş adıyla yaşasın anlamı nedir acaba ve kızınız nasıl bir çocuk ismin karakteri çok etkilediğine inanıyorum çünkü
ilaymom Emsalk çok teşekkür ederim, ülkenin en güzel kızı demek, sürekli mızmız ve hemen sıkılan bir karakteri var maalesef 🤦🏻♀️🫶🏻🩷