NHYavuz Aleynaaatml güzel prensesimin ismini Ahsen koyacağız inşallah hayatları bahtları sağlıkları da adlarının anlamı gibi çok güzel olur ❤️
Aleynaaatml NHYavuz İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲🩷isim konusunda eski isim diyenler oldu ama hep hayalim bu ismi koymaktı onun için koymak istedim Mina yı da yanına en uyumlu olabilecek isim olarak gördük☺️
Veraamoms sendekimsinnn ben Vera ismini çok severek koydum eşim de Ecmel (en güzel demek) de olsun dedi kıramadım ama sadece Vera daha güzeldi sanki. Ya da Öykü Vera, Gül Vera vs. Ecmel Arapça kökenli olduğu için ikisi karışık gibi geliyor.
babyiscoming_ mucizegebee Yüsra : kolaylık, refah, talih ve başarı anlamına geliyor. Kuranda geçiyor 🥰
Anneyim28 mucizegebee kızım olucak inşallah Erva koymayı düşünüyoruz güzel kadın demek ve peygamber efendimizin halasının adı 💓
mucizegebee Harikasınız gerçekten çok güzel isimler koymuşsunuz bazılarını ilk defa duydum hoşuma gitti çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah bahtlarını şanslarını güzel etsin hepimizin evlatlarının sağlıkla kolaylıkla hayırla kucağımıza alalım 🤲🏻🌸🥰🤰🏻🤱🏻
Tubi545 mucizegebee benim ilk kızım cennet kuşu oldu ismi Neslişahtı , şuan ki gebeligimde inşallah sağlıcakla kucağıma alırsam Mihrişah ya da Eslina koymak istiyorum
mucizegebee @Tubi545 başınız sağolsun benimde 3 tane cennet kuşum var 🥺 sağlıkla dünyaya gelsin bebeğiniz inşallah 🤲🏻
BerivanLina mucizegebee 39? Haftamdayim isim bulamadik daha yeni 5 dkda bebeğin ismini koyduk bile 😂😂 Eflin ❤️❤️
akkaya_1234 babycom456 inatlarina koyarım deyip koyun kimseye kulak asmayın zaten zar zor insan bir isim buluyor
anneadayi__ mucizegebee PERA: Sağlam, güçlü ve kararlı’ anlamına da gelir.Pera isminin bir diğer çeşidi ise İbranice Peri ismidir. Benim kızım için karar verdiğim isim bu. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🌸
Mrvsmt2502 Betul-97 inşallah rabbim gönlünüze göre versin 🥰 bende gebeyim şuan kız istiyorum benimde bir ablam var 2 kız birbirlerine destek olurlar ❤️