NHYavuz Aleynaaatml hayallerimizi yaşatan rabbime şükürler olsun diyelim o zaman 😍😍 ben esimi iki isme ikna edemedim o yüzden ikinci isim hic düşünemedim 😂😂
ilaymom Emsalk çok teşekkür ederim, ülkenin en güzel kızı demek, sürekli mızmız ve hemen sıkılan bir karakteri var maalesef 🤦🏻♀️🫶🏻🩷
Emsalk ilaymom ay deme :) kaç yaşında dönem dönem kız çocukları oluyor böyle ondan soruyum . Benim kızımında adı duru o da benzer özelliklerde dönem dönem
ilaymom Emsalk ayy ben duru, ece, zeynep, gülce ve ilay arasında cok kararsız kalmıştım duru ismini de cok beğeniyorummm 😊 3 buçuk aylık 4e gireceğiz artık sizin bebeğiniz kaç yaşında 🙏🏻
Emsalk ilaymom ilaymom maşallah ama daha çok küçük karekteri tam belli değildir :) benim kız 5.5 yaşında çok hareketli ve çok zeki bir çocuk . Duru ismi olanlarda genelde böyle oluyor . Şimdi 2. Ye hamileyim siz de durumlar nedir ilk bebek mi
Tuliy5 MervEslinArden Üzülmeni istemem ama Eslina’nın öyle bir anlamı yok 😅 internette yazan anlamlara inanmayın.
MervEslinArden Tuliy5 Yok üzülmem böyle gördüm koydum şimdi herşey için çok geç zaten 4 sene bitmiş 💃
Emsalk ilaymom ben de öyle diyordum ilk ve son ama değişiyor fikirler zamanla. Henüz 11. Haftadayız cinsiyeti belli değil ama muhtemelen kız
ilaymom Emsalk acı eşiğim düşük mahvoldum sezaryenden sonra hala kendimde değilim en iyisi tek çocuk bence ya suan asla istemiyorum hiç gerek yok aynı acıyı ve lohusa psikolojisini yaşamaya 🤮🤦🏻♀️ Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel şeyler bunlar 🐞