cauuv1 EsoMom_ profilimde var bakabilirsiniz en son attıgımı simdi yaptım onun bi altındakini de gündüz
leyl25 october biz napıcaz Ferhundecim ya 1 Aralık da benim çatladı 29 yumurtlamaydı içerde neler oluyo keşke görebilsek of kfjfjfjf
Dmrts0106 october testleriniz ne durumda peki ilk pozitif sonra negatife döndümü yoksa hep pozitif mi görüyosunuz
cauuv1 EsoMom_ bu ovulasyon testi ama askım🥰 5 gün sonra gebelik testi yapayım diyorum dün erken test negatifti bu arada
lelesbaby__ @“Esrammcu” valla hala ayni cok hafif sol yumurtaligimda agri var belimin sol kisminda bir de beyaz akintim var absurt bir durum yok gibi bugun igne gunu haric 10.gun
EsoMom_ lelesbaby__ 29 kasımda mı oldun İlk 7 gün çok şiddetliydi ağrılarım şimdi o kadar yok sol kaşık bel bazende sağ taraf oluyor bi de sık tuvalete çıkıyorum
Dmrts0106 EsoMom_ adet belirtileriniz varmı acaba benim bugün hafif adet sancılarım var inşallah olmam 🥺
EsoMom_ Dmrts0106 ben bugün yaptım yarında yaparım sadece hafif kaşık ağrısı bazende sol bazen sağ daha sonra bel ağrısı sık idrar o kadar şuan ki belirtilerim
Dmrts0106 EsoMom_ benimde adet ağrıları gibi oluyo hafif testleriniz nasıl cıkıyor acaba silik mi hep yoksa gittikçe koyulaşıyor mu