erikarpuz EsoMom_ bugün test günüm ama yapmadım yapmayacağım çünkü çok kafama taktım biraz salmam lazım gecikirsem test yaparım
lelesbaby__ @EsoMom_ dun 7. gunuydu ignenin dayanamadim ben de test yaptim igneninnetkisi gecti mi diye tek cizgi cikti bu kadar cabuk gecmis midir acaba
EsoMom_ lelesbaby__ rahat 2 saat sıvı almaman lazım bende merak ettim 10 tane test sipariş etmiştim 7. Günde benim çift cıktı etki devam ediyor yarın 10. Gunum olacak bakalım rabbim bize çift göstermeyi nasip etsin 🙏🏻 Belirtilerin falan var mı peki
EsoMom_ october daha 9 gün olmuş 13. Günde test yapmanı öneririm doktorlar bile iğne vurduktan 12. Günden sonra test yapın diyorlar
leyl25 october biz napıcaz Ferhundecim ya 1 Aralık da benim çatladı 29 yumurtlamaydı içerde neler oluyo keşke görebilsek of kfjfjfjf
Dmrts0106 october testleriniz ne durumda peki ilk pozitif sonra negatife döndümü yoksa hep pozitif mi görüyosunuz
october EsoMom_ ovülasyon da yaptım hamilelerde koyu çıkıyormuş diyorlar silik bile çıkmadı moraller bozuk 🧐
cauuv1 Benimde çatlama 29 kasımdı. Az önce ovu testi yaptım gündüzdekine göre bi tık daha koyu sanki bakarmısınız? Yorumlarsanız sevinirim. Bu arada 5 günümüz daha varr degisebilir de
cauuv1 EsoMom_ profilimde var bakabilirsiniz en son attıgımı simdi yaptım onun bi altındakini de gündüz