Dmrts0106 EsoMom_ bugün test yaptınız mı acaba nasıl çıktı benim bugün tam negatife yakın çok zor görünen bir çizgi çıktı
lelesbaby__ @“Dmrts0106” 30 aralikta yaptirdim bugun igne dahil 11. gunum ama test falan yapmicam henuz korkuyorum😂 hafif agrilarim vardi onlar da baya azaldi sadece akinti devam ediyor negatif cikmasindan korkuyorum
Dmrts0106 İğnenin 10. Günü bugün testim tam silik negatife yakın ilacın etkisi gecti sanırım siz ne durumdasınız kızlar
Dmrts0106 EsoMom_ aynen benimde öyle zar zor görünen silik bir çizgi ilaç sıfırlandı diye düşünüyorum inşallah bir an önce pozitife döner
Gmom_ EsoMom_ benimde silik böyle ama daha belirgin aslında çıkmaması lazım çünkü kanda sıfırlanmıştı betam
EsoMom_ Gmom_ Dmrts0106 Az önce denedim böyle cıktı koyulaşıyor mu silikleşiyor mu anlayamadım bi türlü
Rapunzelll6333 EsoMom_ cnm moralini bozmak istemem ama siliklesiyir benim tam 13 gün sürdü iğne etkisi
EsoMom_ Gmom_ ayyyy harbimi kız ne güzel düzenli takipppo ettt iki günde bir bakk benim 11 Gunum bugun Yarın 12. Gunum kan vericem bakalımmmm🥰🥰