erikarpuz EsoMom_ 24 kasımda oldum göğüs hassasiyeti var bazen kasıklarımda batma oluyor ama bence hepsi psikolojik 😅
prensesannesi-01 EsoMom_ ovulasyon testi yaptm 28 29 çatlama oldu benim sol Kasıgmda ağrı vardı dun akşamdan beri kasklarm ağrıyo adet sancısı gibi bakalım hayırlısı olsun beklemedeyim
Dmrts0106 EsoMom_ adet belirtileriniz varmı acaba benim bugün hafif adet sancılarım var inşallah olmam 🥺
EsoMom_ erikarpuz harbimi benim şuan sol kaşık sızlaması bel ağrısı var bi de sık idrar o da psikolojik sanırım 😀😀
EsoMom_ EsoMom_ ister istemez hemen test yapmak istiyor insan haftaya kadar tutmam lazım kendimi sabırsızlık o şekilde 😇
EsoMom_ Meryemld bende o gün iğne yaptılar herhalde 30 unda catladı çünkü gecesinde çok ağrı yaşadım şimdi de özellikle belim çok ağrı yapıyor kasıklarımda ağrıyor bakalım 🙏🏻
lelesbaby__ Ben de 30 unda oldum. Sol yumurtaligimda be belimin son kisminda agri var. Ara ara da kasiklarima giriyor
EsoMom_ erikarpuz kaç gün oldu ve yaptığın test erken mi normal miydi genlllikle erken de çöküyor diyorlar ve kaçıncı gününde yaptnnnn😁😁😁
erikarpuz EsoMom_ erken gebelik testi yaptım iğnenin tam 10. günü şu an en azından negatife dönmüş 😅 ama içimde negatif gibi bir his var göğüs hassasiyetim adetten önce oluyordu zaten adet olcam galiba 😢
EsoMom_ erikarpuz insallah vardır üzülme ne kadardır deniyorsun Benim kaşık ağrım ve bel ağrım var sadece iğnenin daha 5. Günündeyim aşırı sabırsızım alıp yapmayım diye internetten sipariş verdim gelene kadar 10 gün dolar pazartesi olur 🥰🥰
erikarpuz EsoMom_ 2 düsügüm var 8. ayım inşallah bu ay ikimiz de pozitif sonuçlar alırız ♥️ aynen iyi yapmışsın biraz dizginlersin kendini ben çok zor geldim bu güne valla cok meraklandım ama bekledim 😅
EsoMom_ erikarpuz insallah gönlüne göre olur hersey 🙏🏻 Benim 40 haftalık ölü doğumun var iki sene oldu daha da çocuğum olmadı bakalım hersey kismet 🙏🏻
[silindi] EsoMom_ esra hanım 40 haftalıkken ölü doğum olmasının nedeni neydi acaba? Benim de 10 haftalık bir kaybım var. Pıhtılaşma çıktı bende