Firdooo409 Kızlar çatı muayenesine giren arkadaşım elini soktu doktor dedi Bazısı iki parmak diyor sizin ki nasıl oldu merak ediyorum korkmuyorum ama hazırlıklı olayım en azından nasıl yapılıypr
BerivanLina Firdooo409 yok kız ne elini sokması eldiveni taktı jeli eline sürdü parmağını soktu ileri itekledi öyle aman aman da acımadı kasma kendini olduğunda
Reyyollela 37+1 im yarın nst için gideceğim iki haftada bir gidiyorum zaten acaba çatı muayenesi yapar mı doktor yoksa bi zamanı var mı kızlar
Havvaaknc BerivanLina 40+ 6 yım hala adam akıllı sancımda yok normal doğum diyor doktor üç gün önce 3500 kg dı açılmam bile 1,5 cm yapmadığım hareket yemediğim şey kalmadı doğum olsun diye artık sezaryen düşünmeye başladım
BerivanLina Senam1 şaka gibi ama durdu sanki saatlerdir squat flnda yapıyorum şimdi sıcak suya oturmaya gidiyorum 😂 o bebek bgn doğacak oluru yok 😂
BerivanLina Havvaaknc 15 defa çatı muayenesi oldun ve nişan yeni geldi öyle mi 🫣😱 hastanede msn şu an
busraacicek Bendende gelmişti sümüksü kanlı bişey çatı muayenesinden sonra.sonrada regl ağrısı oldu sırtıma ve belime vuruyordu sancı hafif hafif doğum sancısı değilmiş ama..olmayabilir yani canım bekle biraz
BerivanLina busraacicek ne kdr beklim ya 🥺 yine mi 40 a kdr 🥺 bari bu kendi sancımla gelsin istiyorum
tatlibebegim_ BerivanLina ördek yürüyüşü yapabilirsin açılmayı kolaylaştırıyomuş doktor söylemişyi banada ama ben sancıdan yapamamıştım tabi 😂
Havvaaknc tatlibebegim_ yapıyorum yok olmuyor 10 bin atıyorum yine yok bu kadar beklemeye bir tosuncuk bekliyorum artık 😂