tatlibebegim_ BerivanLina Havvaaknc ben planlı sezaryen olcaktım normal doğum hiç aklımda yoktu korktuğum için ne yürüyüş ne merdiven hiç bişey yapmadım sadece bol temizlik yapmıştım 38+5de normal doğumla gelmek istedi bebeğim yani bebek gelceği zamanı kendi seçiyor😂
Havvaaknc tatlibebegim_ yapıyorum yok olmuyor 10 bin atıyorum yine yok bu kadar beklemeye bir tosuncuk bekliyorum artık 😂
Havvaaknc tatlibebegim_ vakti saatinin önüne hiçbir şekilde geçemiyorsun ama anlık olması güzel olmuş beklemek doğurmaktan zor geliyor istemsizce stres oluyorsun
tatlibebegim_ BerivanLina sabahtan başlayan geçmeyen sancı vardı bebek kasılıyodu sürekli bi yere toplanıyodu akşam olunca baktım geçmedi acile gittim 3 cm açıklık varmış 11 saatte kendi sancımla doğurdum suni istemedim istedeydim süre biraz daha kısa sürerdi
Eslem2112 BerivanLina kız aklım sende naptın sancıların varmı sağlıkla gelsin ama gelsin annesini yormadan inşallah
tatlibebegim_ Havvaaknc evet aynen öyle hurmada yiyin ben hurmayıda çok yemiştim ama açılma vs olsun diye değil canım çektiği için
Havvaaknc tatlibebegim_ hurmada yedim çok ananas yedim sancım var diye meryem ana eli otunu suya koydum o bile açıldı bende yine tık yok😂suni sancı almalımıyım sizce eğer olmazsa sezaryenle olacak
tatlibebegim_ Havvaaknc ya valla şimdi suni sancıyı yaşamadığım için bilemiycem ama suni sancı çekip son dakika sezaryene bile alınan car ben sırf bu yüzden suni istemedim kendi sancımı çektim 11 saat boyunca aman aman sancı değildi bu arada
busraacicek Havvaaknc suni dene canım normal için çabala yani sezaryen son tercih olmalı ben sezaryen oldum suni denedim ama bebekten dolayı sezaryen oldum normal çok isterdim çoooookkkk
Senam1 @BerivanLina benim hala sancılarım düzensiz ve sert vuruyor bir saat oldu activating labor onu yaptım şimdi suya gireyim dedim sonra uyuyacam artık gece mi gelmek ister böyle devam mı edecez Allah bilir ☺️
BerivanLina Senam1 bende tekrar activating labor yptm bende smdi suya gircm sonra uyuycm ne zmn gelirse 😂😂😂 haber edelim birbirimize lütfen 🥺😂
BerivanLina Eslem2112 sancım var ama öyle böyle değil diyemem o yzdn nasl devam eder blmyrm şimdi sıcak suya oturcm dua et bana lütfen kendi sancımla kolay doğumum olsun 🥹🥹🥹
tatlibebegim_ BerivanLina o derece değildi ama beni rahatsız ediyodu belimden giriyodu vajinaya saplanıyodu
Eslem2112 BerivanLina inşallah kolay doğumların olsun haber ver yada ben sorarım sağlıkla gelsin teyzem 🌸🐣