Dfnsyn sacmalamakizim ay benim doğum tarihim 😂 24/12/1996 🐣 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz de 25+5 iz 🥰
sacmalamakizim xJade Yaaa bakalım hangisi önce doğacak, daha saati belli değil bizimkinin, cinsiyetiniz ne bizim ki kız. 😊
Eboz sacmalamakizim Evet aslan oğlak anlaşır kardesim aslan anlaşıyoruz sadece aslan burcu liderlik varken oglakta kendi yapmak istediğini yapar orada çakışma olur yoksa evcimen işkolik birisidir oğlak burcu😀
Smeyye-0 KurabiyeninAnnesi123 benimde 5 aralık heycanlımısınız ben çok korkuyorum ayaklarım geri geri gidecek gibi hissediyorum 🥹
KurabiyeninAnnesi123 Smeyye-0 malesef o korku bende de var yarin 4 de yatışım yapilicak perşembe sabah 7 de doguma giricem size saat verdiler mi
sacmalamakizim KurabiyeninAnnesi123 Ben şimdiden acaba kaçsam mı diye düşünüyorum 😂, ama kaçış bir çözüm de değil. 😂
KurabiyeninAnnesi123 Smeyye-0 sağlıkla gelsin minnoş güzel dogumlarimiz olsun bilgi verelim bir birimize doğum sonrasi biraz rahatlayinca😊❣️
Gebesasli Son adet tarihiniz neydi ben de bebeğim baş aşağı dönmezse ve ayın 13 ünde randevuda daha dönememiş olursa zorunlu sezeryan olacağım o tarihlerde bakalım gittiğimizde günümüzü alacağız
Busmer sacmalamakizim Bizde 36+5 iz doktorumuz 20 aralığa gün verdi ilk çocuğum 4 yaşında ve onunda doğum günü 20 Aralık nasipse 16 gün içinde erken gelmezse iki çocuğumunda doğum günü aynı olucak inşallah vaktinde doğum yaparım 🙏🏼
sacmalamakizim Busmer Ya ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah, doğum günleri ikisi bir aradan çıkar. 🤭
Gamzeli_03 sacmalamakizim hayırlı ömürlü sağlıklı gelsin inş benim oğlum da 25 Aralık 2019 doğumlu yıl sonu bebeği olmuştu
Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim kuzum İskenderun’da doğum yapacaktın sen sanırım, hangi hastanede yapacaksın?
Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim yaaa bende orda yapmıştım 🥲 doktorun kimm ben çok memnun kaldım ordan umarım sende kalırsın ❤️
sacmalamakizim Cinsiyet_tahmini İnşallah canım eskideyken memnun kalmamıştım, hem hemşire’den hem ortamdan, özge karagöze gidiyorum şimdi canım, ebru gülerdi ama o doktor sanırım işi bıraktı, hiç görmüyorum kapıda ismini ne zaman gitsem o yok diyorlar. 😊
Gamzeli_03 sacmalamakizim aynen ama,5 gün için bir sene büyük oluyor bu sene kreş seneye birinci sınıf olacak ama göndermek istemiyorum çok küçük diğerleri arasında da bir yaşa oluyor nerede ise sene den seneye değişiyor geçen sene de gitti kreşe pek öğrenmek için değil di ama boyama bile yapmak istemiyordu bu sene daha iyi istekli etkinlik için seneye de ana okulu düşünüyorum hayırlısı olsun Rabb’im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin öyle çabuk geçiyor seneler ne ara 6 olduk diyorum miniğimiz bile 6 aylık oldu 🤲🏻😘
Cinsiyet_tahmini sacmalamakizim bende ilk başta ebru hanıma gidiyordum anlayışlı bir doktordu tam doğum yapacağım zaman izne ayrılmıştı. Bende sonuç beye gittim bin pişman oldum bana sezaryen günü verdi, verdiği günden önce doğumum başladı 🥲 acile gitmiştim sancılarım var diye şansıma o gün o nöbetçiymiş almamıştı beni doğuma 😂 boşuna 1 gece boyunca sancı çektiğimle kalmıştım ertesi gün Ali yeter Hızır gibi kurtardı beni 🥰