sacmalamakizim 36+1 haftalığız dün doktorumuz 24 aralığa gün verdi, 23’ünde yatış olacak 24 aralık da kavuşacağız inşallah, kimler bizimle aynı gün, gün alanlarınız var mı? ❤️
KurabiyeninAnnesi123 sacmalamakizim ilk kizimi 23 aralikta doğum yapmştm😊 5 aralik kavuşuyoruz bizde sağlikla gelsinler🤲🏼
Eboz sacmalamakizim 23 aralik doğum günü ve 29 yaşında biri olarak benimle hemen hemen ayni olacak oğlak burcu biri geliyor 😀
Dfnsyn sacmalamakizim ay benim doğum tarihim 😂 24/12/1996 🐣 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Biz de 25+5 iz 🥰
sacmalamakizim KurabiyeninAnnesi123 Amin inşallah iyi denk gelmiş ikisi aynı ay, 😊 ikinciside mi kız pekii 😊
Smeyye-0 KurabiyeninAnnesi123 benimde 5 aralık heycanlımısınız ben çok korkuyorum ayaklarım geri geri gidecek gibi hissediyorum 🥹
KurabiyeninAnnesi123 sacmalamakizim evet canm mart kedisi gibi 🤣 nasl tuttu anlayamadm süpriz bebek beklemiyordk inanmadm hatta 3 kere test yaptm😁 ikisine de martta hamile kaldm aralik bebekleri
sacmalamakizim Eboz Bende ilk kızımla beraber aslan burcuyum, bilmiyorum oğlak burcu bir kızla anlaşabilecekmiyiz. 😅
Eboz sacmalamakizim Evet aslan oğlak anlaşır kardesim aslan anlaşıyoruz sadece aslan burcu liderlik varken oglakta kendi yapmak istediğini yapar orada çakışma olur yoksa evcimen işkolik birisidir oğlak burcu😀
Alone günümüz yok ama ocağa kalmadan doğacak yavrum nasip olursa 🫣 her an herşey olabilir bekliyoruz. Benimde sezeryan
sacmalamakizim xJade Yaaa bakalım hangisi önce doğacak, daha saati belli değil bizimkinin, cinsiyetiniz ne bizim ki kız. 😊
KurabiyeninAnnesi123 Smeyye-0 malesef o korku bende de var yarin 4 de yatışım yapilicak perşembe sabah 7 de doguma giricem size saat verdiler mi
sacmalamakizim KurabiyeninAnnesi123 Ben şimdiden acaba kaçsam mı diye düşünüyorum 😂, ama kaçış bir çözüm de değil. 😂
KurabiyeninAnnesi123 Smeyye-0 sağlıkla gelsin minnoş güzel dogumlarimiz olsun bilgi verelim bir birimize doğum sonrasi biraz rahatlayinca😊❣️