Kızlar doğuma 8 günümüz kaldı ama bebeğim hiç durmuyor resmen korkuyorum erkenden suyunu felan patlatacak diye. Bugün 37 haftalığız ve durmaksızın hareket halinde çoğu kez de canımı acıtıyor hareketleri. Doğuma yakın hareketleri azalmıyormuydu biz de tam tersimi oldu anlamadım ben 🤷🏻♀️ hareketi biraz dursa bu sefer hıçkırık başlıyor ona sinirlenip tekrar vuruyor pata küte 🤣
Çok hareketli bebek🤷🏻♀️
39 haftadan bildiriyorum, bende ayni duygulari yasiyorum ve henuz patlama valan olmadi😂😂
Aslanmom1 bizde 37 olduk bugün doğuma da 8 gün var 11 aralıkta kucağımda inşallah aynı sorunlarla cebelleşiyorum hareketleri asla azalmadı ayakları aşağıda kafası midemde tekmeleri hareketleri bitse hıçkırığı başlıyor sinirlendikçe daha çok vuruyor karnım yırtılacak gibi bi geçse şu günler diyorum gerçekten
Aslanmom1 o günden önce gelirse korkusu bende de var çünkü annecim şehir dışından gelecek ve kızımı ondan başkasına emanet edemem çok korkuyorum o yüzden
Feyzanurguc Ayy aynı durumdayız ama benim ki baş aşağı bacakları da sağlı sollu yanlardan vuruyor canım çok acıyor. Bizim günümüzde 12 aralık sağlıkla gelsinler inşallah 🫶🏻
Feyzanurguc Zamanında gelirler inşallah artık sonuna geldik gününde gelsinlerde biz de panik olmayalım 🙏🏻
Aslanmom1 dönmediği için sezaryen olacağım ben ilki normaldi bu da öyle olsun istiyordum ama olmadı gününü bari ben seçeyim dedim 12.12 istedim ama doluymuş 🫠
Aslanmom1 ayy amin inşallah güzel hikayelerimizi yazmak nasip olsun ben çok korkuyorum ameliyat sonuçta
Ben kendimi sıkıyorum suyunu patlatmasın die ahahhaj cidden çok hareketli maşallah. Yeri darmı die düşünürken içerde top oynuyo gibi.
16 aralığı beklese bari 🥲
Aslanmom1 biz de 37 olduk ayni seyleri yasiyorum hele hickirigi hic bitmiyor hickirdikca daha cok deliriyor sinir hastasi oldu cocugum daha gelmeden mide yanmam hic durmuyor kac sise surup bitirdim bilmiyorum artik saymayi biraktim bir de yetmez gibi bulanti basladi bu gece 4 saattir mide bulantisindan bayilcak hibiyim artik bugun kontrolum var insallah bi sikinti cikmaz mide bulantisi dogum baslangici diyorlar ben 39a kadar beklesin istiyorum sezaryen gunumuzu de 39+3 e aldik ama hayirlisi artik ama icimde garip bi his var gecenin yarisindan beri hastane cantamin son eksiklerini hastanede verilcek hediyelikleri falan duzenlerken buluyorun kendimi hayirlisi diyelim
Feyzanurguc Aa benim de hep aklımdaki tarih 12.12ydi öyle de olcak inşallah erken davranmazsa 🤣 Belki döner son anda bile dönen varmış
Feyzanurguc Ben de şuan korku yok daha çok bebeğe kavuşmaya odaklıyım sanırım ondan bilmiyorum ama korkulacak bir şey de yoktur Allahın izniyle inşallah