• Gebelik
  • Çok hareketli bebek🤷🏻‍♀️

Aslanmom1 dönmediği için sezaryen olacağım ben ilki normaldi bu da öyle olsun istiyordum ama olmadı gününü bari ben seçeyim dedim 12.12 istedim ama doluymuş 🫠

Aslanmom1 Benim doktorum ben çatı muaynesi yapmıyorum karşıyım demişti ilk gittiğimde ama bakalım yarın kontrolüm var teşekkür ederim 🙏😇

Aslanmom1 merhaba sizi hatırlıyorum perde ameliyati olmuştunuz sanırım. Bu haftayi görebilmişsiniz ne güzel darısı başıma insallah bende septum operasyonuna girdim simdi serklajli bir sekilde bekliyorum gebeligimin saglikla ilerlemesini umuyorum bende 37. Haftaya ulaşırım 🌼🤲🏻

Ben kendimi sıkıyorum suyunu patlatmasın die ahahhaj cidden çok hareketli maşallah. Yeri darmı die düşünürken içerde top oynuyo gibi.
        16 aralığı beklese bari 🥲

Aslanmom1 biz de 37 olduk ayni seyleri yasiyorum hele hickirigi hic bitmiyor hickirdikca daha cok deliriyor sinir hastasi oldu cocugum daha gelmeden mide yanmam hic durmuyor kac sise surup bitirdim bilmiyorum artik saymayi biraktim bir de yetmez gibi bulanti basladi bu gece 4 saattir mide bulantisindan bayilcak hibiyim artik bugun kontrolum var insallah bi sikinti cikmaz mide bulantisi dogum baslangici diyorlar ben 39a kadar beklesin istiyorum sezaryen gunumuzu de 39+3 e aldik ama hayirlisi artik ama icimde garip bi his var gecenin yarisindan beri hastane cantamin son eksiklerini hastanede verilcek hediyelikleri falan duzenlerken buluyorun kendimi hayirlisi diyelim

Feyzanurguc Aa benim de hep aklımdaki tarih 12.12ydi öyle de olcak inşallah erken davranmazsa 🤣 Belki döner son anda bile dönen varmış

Tuyu1 Neden karşı ki umarım yapar. Herkes normal doğuma müsait olmuyor önceden belirlenirse daha iyi olur sizin içim boşuna sancı felan cekmezsiniz çatı müsaitliği yoksa

Feyzanurguc Ben de şuan korku yok daha çok bebeğe kavuşmaya odaklıyım sanırım ondan bilmiyorum ama korkulacak bir şey de yoktur Allahın izniyle inşallah

Eylul41 Aminn inşallah. Ben bu haftalara sorunsuz geleceğimi hiç tahmin etmezdim bir de aktif bir gebelik geçirdim yerimde hiç durmadım diyebilirim. Siz kaçıncı haftadasınız hiç korkmayın zaman su gibi geçiyor hiç anlamıyorsunuz bile. Sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah 🙏🏻

Serrabade Hahaha şimdiki bebeklerin geneli böyle sanırım bazen klasik müzik iyi geliyor sakinleştiriyor. Dün gece öyle uyumuşum mesela yoksa duracağı yoktu sabaha kadar

Freefam Hayırlısıyla gelsinler inşallah. Ben de sürekli evi temizleme ortalığı toparlama derdindeyim. Bence doğum yaklaştığı için ve zamanını bildiğimiz için böyle hissediyoruz. Ben de ilk 4 buçuk ay kusmalı bir hamilelik geçirdim ve dün gece yine bi öğürme mide bulantısı başladı dediğiniz gibi. Ama bu bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı içinde olabiliyormuş. Ben bide çok sık ishal gibi tuvalete cıkıyorum. Onuda doktora dediğimde magnezyum yapıyodur dedi ama bilemiyorum karnımda hep bi gaz var. Ay bi hayırlısıyla doğuralım gerçekten bu stres bitmez 😅

Aslanmom1 23. Haftamdayım surekli enfeksiyonlarla uğraşıyorum. Söyle 10 hafta daha tutarsak inşallah 🤍 doktorlar ameliyatin başarı oranina gore diyor ve bizde bilmiyoruz başarılı oldumu diye yani ameliyati yapan doktor iyi dedi ama umarim dogrusunu diyordur

Aslanmom1 şuan aynı durumdayız bende 37+3 teyim bugün sorguladım yani maşallah hiç durmuyo canımı da çok acıtıyor oğluşum ya

Eylul41 Bu ameliyatı olduysanız inanın öncesinden daha iyidir. Benimde az bi perde bırakılmış yukarıda ve sürekli erken doğum riskin var diyodu doktor. Hiç de öyle olmadı. Sizde görceksiniz inşallah bu haftaları enfeksiyon içinde en iyi gelen bol su

leylos01 Sağlıkları yerinde çok şükür ama gerçekten büyüdükleri içim herhalde çok can acıtıyor 😂 normalde geceleri hissetmezdim sakin olurdu dün gece coştu resmen. Ben de klasik müzik açtım ona öyle uyumuşum 😂

Aslanmom1 ben 38de dogurdum hıxbızaman hareketı azaldı son gece bile cok tekme atıyorsu cok hıperaktıftı doguncada öyle oldu cok hareketlı bır benekti eli ayagı durmuyoddu😂