Amanbedunya Ozlem3737 cumartesi günü gittiğimde 37+5 de çatı muayenesi yapıldı. Sabah bekliyor doktorum kendisi başlatıcak doğumu 🥹 Beklemeyelm artık tostiğimizi dedi
Kelebekanne- Aysun-52 35+2 çift yumurta ikizlerime hamileyim 🥹 Doktorum hala gün vermedi sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla gelsin hepsiii 🥹❤️
Cyanidesun Kelebekanne- Ben de şuan 34+3 ün çok sabırsızım vücudum zor dayanıyor.kaçıncı hafta almayı düşünüyor sizin doktorunuz 😊
Gayearasatalay Ay benim son 5 diyelim 🙏pazartesi geliyor oğluş 38+4 alınacak, bugün sabah planlandı 🥰
Serrabade iclaldmn İlk gebeliğim bebeğimde gelişim geriliği olduğu ve kilo alımı durduğu için mecburi sezeryan oldu. Onun için ikincide sezeryan oluyo
Amanbedunya Ozlem3737 hiç korkmayın doktor çok nazikti ebelerle konuşurken derin nefes aldm 3 saniyelik bişey zaten çok hafif bi batma hissettm bu kadardı dedi doktor hiç stres yapılacak bişey değilmiş
Amanbedunya Aysun-52 çokk çokk heyecanlıyım ilkinde çok sakindm ama bu kez uyuyamadm bile ☺️ belki ardımda kızım var onun stresi bilmiyorum 🥲 teşekkür ediyorum birazdan çıkıcaz yola 🥹
9903 Aysun-52 son 20 ama sezeyan mi normal mi daha belli değil pazartesi günü olacak ilk gebeliğim ve eğer 40 haftayı doldurursa son 20 belki daha önce de gelirsr bilemiyorum 37+0