Cheryy1 ayseheyecanli ya benimde göbek deliğime vuruyor ama oyle acitiyor kii sizinde boyle oluyormu ? 27+2 haftaligim
ayseheyecanli Cheryy1 yok bizimki artık aşağı dönmüş aşağılara vuruyor ayaklar da sağ karın boşluğuma bi saplıyor nefes alamıyorum bi gece ayağını oraya dikmiş uykudan acıyla uyandım 😅
Baby_B Ecemom_ oluyor öyle evet bende cumartesi cok yurudum hareket etmesi baya azdi.Ya da ben hissedemedim😀korkmustum biraz..
Kaderkks Baby_B Bizdende 26+1 den selamlarrr son 97 gün ☺️ bende cumartesi göreceğim bebeşi nasipse 🌸
richgirl10 Baby_B 25+1 şuan hiç durmadan vuruyor minik 😬 iyi olsunlarda tek vursunlar 😌 geçen hafta gördük gayet iyiydi sizde durumlar nasıl
Baby_B richgirl10 öyle evett🥰 Bende cuma görecegim nasipse🥰 Bulanti ilacimi daha yeni biraktim 3 gun oldu..Asiri mutluuyum.İlk 3 ay kusmaktan mahvolmustum.Bu ilaci birakacagimi tahmin bile edemiyordum yani😀Cok sukur🥰
Baby_B seyma0661 🥰🥰🥰 Kaç kg ve boyu kacti acaba🥰bende cuma gidicem 24+6 olmus olucak cok merak ediyorum 😀
Girlmama Baby_B yaaa bizimde 110 günümüz kaldı doğuma kızım şuan tekmeliyor ama o tekmelemediği zaman da aklım çıkıyor bizimde perşembe kontrolümüz var ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum
Gamzecebecii Baby_B maşallah bende 23+6 haftalığım bende yatamıyorum ve çok acıkıyorum 😂😂😂bebiş vurdukça midem boşalıyor sanki 😅😍
Baby_B Gamzecebecii acikiyorum bendee :( doktor ayda 2 kilo almalisin diyor.Ama 1 ayda 3 kg almisim :((
Liddle_mom ayseheyecanli ben ilkini 15 te hissettim kuduruk simdilerde hic durmuyo bide gece kusu oldu kizcem🥰😅
Baby_B richgirl10 prilam kullaniyordum 7.haftadan beri.. 24.haftada biraktim doktorum birakmami istedigi icin Ama yariya bölüp 1 ilaci 2 gun icerek yavas azalttim,sonra biraktim Bir anda birakinca kötü oluyordum
1Anneadayiiii Baby_B dört gözle bekliyorum böyle tekmeli geceleri 🥹😍 15+3 haftalığız cumartesi görüş günümüz inşallah cinsiyeti öğrenicez 🥰❤️